Widok
drobne upominki
Czy macie jakiś pomysł na drobne upominki zamiast kartek świątecznych dla współpracowników? Chodzi mi o coś fajnego, pomysłowego i nietandetnego.
Smsy do mnie nie przemawiają, kartki wysyłam do osób z którymi nie będę się w okolicach świąt widzieć, a szukam pomysłu do niedrogiego i symbolicznego by się sprawdziło właśnie do współpracowników.
Myślałam o takich bombkach robionych ale koszt 1 szt to często 10-15 zł, szukam czegoś "drobniejszego" :P
Może macie jakieś pomysły?
Smsy do mnie nie przemawiają, kartki wysyłam do osób z którymi nie będę się w okolicach świąt widzieć, a szukam pomysłu do niedrogiego i symbolicznego by się sprawdziło właśnie do współpracowników.
Myślałam o takich bombkach robionych ale koszt 1 szt to często 10-15 zł, szukam czegoś "drobniejszego" :P
Może macie jakieś pomysły?
możesz np kupić lub upiec pierniczki,np w czekoladzie ,takie większe i każdego z osobna opakować w taką folię przeżroczystą,zawiązać wstążeczką ze świątecznym akcentem,czy z doczepioną szyszką(jeśli masz gdzieś w okolicy lasek,park gdzie rosną jakieś szyszkowe drzewa;), możesz też szyszkę pomalowac i dokleić kokardkę świąteczną i każdemu podarować taką szyszkozawieszkę.
Ewentualnie do malutkich słoiczków (po mini przecierze,czy deserkach dla niemowląt) ponalewać miód,zakrętkę ozdobić serwetką z motywem świątecznym.:)
Jak chcesz coś gotowego,to w sklepie typu wszystko z chin możesz kupić jakiś breloczek z mikołajem,czy inny tego typu gadzet
Ewentualnie do malutkich słoiczków (po mini przecierze,czy deserkach dla niemowląt) ponalewać miód,zakrętkę ozdobić serwetką z motywem świątecznym.:)
Jak chcesz coś gotowego,to w sklepie typu wszystko z chin możesz kupić jakiś breloczek z mikołajem,czy inny tego typu gadzet
szklana kula śniegowa,
bombka kształtka- sa takie malutkie i np do tego gałązka jemioly z czerwona kokardką.
świeczki kształtki(takie tee z choinką, reniferem itp) tez w celofan i kokardka,
ozdoby świąteczne na patyku,
małe tuje-choineczki np na biurko takie.
kaktus mikołaj.
mała gwiazda betlejemskie
ozdoby hand made moze na jarmarku cos znajdziesz ;)
bombka kształtka- sa takie malutkie i np do tego gałązka jemioly z czerwona kokardką.
świeczki kształtki(takie tee z choinką, reniferem itp) tez w celofan i kokardka,
ozdoby świąteczne na patyku,
małe tuje-choineczki np na biurko takie.
kaktus mikołaj.
mała gwiazda betlejemskie
ozdoby hand made moze na jarmarku cos znajdziesz ;)