Widok

drogie smieci

witam. Chcialam sie poradzic na temat wywozu smieci. Mam umowe z firma w bojanie i nie ukrywam ze nie jestem zadowolona. Za trzy osoby za smieci niesegregowane place miesiecznie 60 zl. Dla porowniania w Wejherowie smieci wywoza dwa razy czesciej i za 35 zl miesiecznie (chodzi o smieci niesegregowane). Czy maja Państwo podpisana umowe z jakas tansza firma czy nikt nie bedzie dojezdzal po smieci do Bojana np. z Wejherowa? Prosze o rade.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jako mieszkańcy nie mamy nic do gadania. Płacimy do urzędu a ten zatrudnia firmę podwykonawczą. Jeśli natomiast wypowiadasz sie jako firma ktora znajduje sie w budynku niemieszkalnym to jest to standardowa umowa B2B wiec musisz poszukac sobie jakiejs firmy wywozowej ktora obsługuje teren bojana.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (698 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

do góry