Widok

drukarka i tanie zamienniki

Możecie polecić jakiś dobry i tani model drukarki z latwo dostępnymi zamiennikami? Najlepiej jkaby można było kupić gdzieś stacjonarnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do brothera bez problemu kupisz active jety, zamienniki pierwsza klasa. Drukarka też w porządku.

A nasza drukarka odmówiła posłuszeństwa po tym jak ktoś użył taniego zamiennika. Osobiście wolę oryginalne tusze, bo z tego co zauważyłam, to te zamienniki bardzo szybko się kończą. Często zamienniki to pozorna oszczędność…
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tanie zamienniki często psują urządzenia.

A dobre i tanie dzialaja swietnie i dlugo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak się kupuje jakieś mega tanie to jest ryzyko że cos może pójść nie tak, ja kupuję actisy od paru lat i jak na razie problemów żadnych nie było, jakość w porządku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupiłem świetną drukarkę http://www.artbayprestige.pl/czy-oplaca-sie-kupowac-ksero-i-drukarke/ super jakość wydruku.

ja należę do zwolenników zamienników asarto! Są to dobrej jakości zamienniki, które nie naruszają gwarancji, nie wylewają i nie psują drukarek.
Cena, wydajność i jakość mówią za siebie! To naprawdę dobra inwestycja.

Łatwo dostępne zamienniki to asarto. Generalnie kupisz je w necie, w sklepach i marketach. A drukarek pod asarto jest mnóstwo, nawet na ich stronie możesz sobie sprawdzić.

Jeżeli chodzi o tusze w dobrych cenach, to polecam sobie sprawdzić w internecie. Na przykład tutaj - https://www.tuszmarkt.pl/drukarka-atramentowa-canon-pixma-ts3150.html jest dużo tuszy w naprawdę atrakcyjnych cenach, zamienniki, co tylko się chce. Właściwie do każdych modeli drukarek.

Ja zawsze zamawiam tusz do drukarki zamienniki jest to bardziej opłacalne, a wcale nie gorszej jakości. Podsyłam link do strony z której zamawiam https://www.darmaroffice.pl/141-tusze-do-drukarek-zamienniki

Do biura w firmie polecam urządzenia wielofunkcyjne oferowane przez SmartCopy. Możesz takie od nich wynająć co jest korzystniejszym rozwiązaniem niż zakup nowego.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Dom drewniany (18 odpowiedzi)

Czy ktoś może polecić firmę, która wybuduje mi dom drewniany całoroczny z dobrym stosunkiem ceny...

architekt gdańsk trojmiasto (29 odpowiedzi)

Dzień dobry, znacie jakiegoś dobrego architekta wykonującego projekty domów jednorodzinnych z...

Co muszę sprawdzić kupując sama mieszkanie ??? (59 odpowiedzi)

Mam jeszcze dużo czasu na sprzedaż mieszkania , ale chcę się dobrze przygotować .Dzięki za...

do góry