Widok

drzwi II gatunek

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
Witam
gdzie w trójmieście lub okolicach znajduje sie magazyn/ hurtownia w której kupic mozna drzwi wewnętrzne nie tylko pierwszego gatunku. Mogą tez być wystawowe itp.

W Wejherowie na ul. Przemysłowej był magazyn Porty, ale został gdzieś przeniesiony - nie wiem gdzie.
Jest więcej takich miejsc ???
będe wdzięczna za informację.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A snopkiem już się wstydzisz zastawiać? II gatunek porta nie istnieje. Ta firma produkuje tak kiepskie jakosciowo drzwi ze to juz samo w sobie jest pozagatunkowe.
Te ich drzwi łamia sie od przeciagu na dwie czesci autentyk u sasiada. Lepszy jest snopek słomy na pewno dostaniesz w wejherowie i okolicy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
każdy ma inne zdanie na ten temat

Ponawiam pytanie !!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnej ulicy nie podam niestety, ale przed hotelem Victoria skręcasz w prawo, ul. Zamostna Bolszewo, jedziesz prosto, dojedziesz do ronda, na którym skręcasz wg. znaku na Orle i jedziesz prosto, na słupach powinny już być oznaczenia dojazdu do hurtowni.

pozdrawiam
dziekuję

a wiesz może w jakich godzinach jest otwarte ???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
up
Jestem prawie pewna że w rokitnicy jest taki magazyn, mąż kiedyś coś o tym wspominał...

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Magazyn znajduje sie w BOLSZEWIE na granice z ORLEM. Czynny od pon-piatku od 14.00 do 18.00
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (136 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....

drzwi wewnętrzne. białe? (51 odpowiedzi)

zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są plusy i minusy...

Jaki stolik kawowy (6 odpowiedzi)

Jaki stolik kawowy pasuje do narożnika i małego nowoczesnego wnętrza:-)proszę o focie

do góry