Widok

drzwi wejsciowe- gdzie najlepiej kupić?

możecie coś polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Porta, kupowalismy we wrzeszczu, kolo Manhatanu. Moge polecic i sklep i same drzwi.
bym chciala jakies nie za drogie, nie wiem moze cos do 1600...
Porta ma tez tanie drzwi, co zreszta mozna zobaczyc w wielu nowych mieszkaniach, gdy developer tnie koszty. Na pewno Panorama najtansze Porty miala w mieszkaniach.
My mamy wszystko z Markandu zadzwoń do nich 798990004 tanie ale solidne i ładne :) Polecam :)
My kupowaliśmy w składach Vox w Wejherowie. Mamy Gerdę.Kupiliśmy w opcji z montażem bo było taniej.
Jak miałyby być tanie, to warto zainteresować się Q+, bo mają osprzęt gerdy i ogólnie są dobre jakościowo, tylko mniej opcjonalnego sprzętu posiadają. Rozsądny wybór dla tych, którzy chcą pogodzić cenę z jakością.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam firmę KMT. gerdy znam juz kilka przypadów, kiedy sie zatrzasnely i trzeba je bylo wycinac z oscieznica.
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Gerda
najlepiej to kupić sobie drzwi Gerdy..
Polecam drzwi metalowe z dwoma uszczelkami, antywłamaniowe w drugiej klasie , zamki wilka system jednego klucza -dwa zamki ,6 rygli. Cena z montażem 1500,- tel.730648450

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Wyposażenie restauracji (66 odpowiedzi)

Przymierzamy się do otwarcia nowego lokalu - restauracji. Lokal już jest, zaplecze kuchenne ok...

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (53 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...

do góry