Widok

odsniezanie

Dotyczy to właścicieli szeregowców - Karygodne i niedopuszczalne jest usuwanie sniegu ze swoich podjazdów na sąsiednie ogrodzenia . Snieg ze swojego podwórka skladować należy wzdłuż wlasnego ogrodzenia ,w lecie natomiast deszczówka tez powinna byc zagospodarowywana we własnym gospodarstwie z reguły płynie swobodnie poza ogrodzenie .
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nie zawiodłem się. Wasze wypowiedzi są właśnie takie jakich oczekiwałem i poteiwrdzaja tylko to co napisałem. Pozdrawiam z nad kieliszka kolorowych tabletek przepisanych przez doktora. Na srebrzysko aktualnie nie przyjmują ale dziekuje za radę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja wywalam śnieg na drogę. Zrobiłem hałdę przed swoim domem. W d*pie mam to. Co za problem,że woda leje się do sąsiada to niech sobie lodkę kupi . Trzeba było myśleć przed zakupem domu . Kto kupuje dom w zagłębieniu drogi .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

a jaki to poziom 9 pietrowego bloku, oprocz innego niz 9? ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

~anonim 37.248.157.
Cechuje ciebie niepełnosprawność intelektualna w stopniu głębokim głęboki stopień niepełnosprawności umysłowej to najpoważniejsze zaburzenie umysłowe, które dotyka osoby z IQ poniżej 20 punktów. Dorosłe osoby posiadają rozwój intelektualny i społeczny zbliżony do 3-letniego dziecka. Będąc zwolennikiem PiS u potwierdzasz diagnozę.

Boli trzodo, oj boli, ale to dobrze, bo będzie długo bolało.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Im dłużej wypowiadasz się na tym forum to potwierdzasz wcześniejszą diagnozę. Jesteś totalnym zakompleksionym matołem . Z Banina to ciebie wypitoli kredyt frankowy. Myślałeś pewnie, że wyzwisko komuch, trep jest obraźliwe. Nie ma większej obelgi: ty pisowcu

Komuchu,trepie!!! , jakim prawem wyzywasz. ty jesteś dyżurnym tego forum. Zdaj wreszcie sprzęt i wyp..... stąd na zawsze.!!!.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

~Edek co lubił chlebek 185.38.220.*
Ale masz wysokie ego. My wszyscy jesteśmy prymitywami ale całe szczęście, że TY jako jedynie oświecony mieszkasz w Baninie. Twoja inteligencja i wypowiedzieć powodują rozświecenie naszych tępych umysłów
Nie marnuj się i idź do psychiatryka na Srebrzysku. Tam o jaśnie oświecony znajdziesz słuchaczy na Twoim poziomie.

~Szeregowiec 37.248.157.*
Masz kompleksy, poczucie swojej niskiej wartości. Pilnuję własną chałupę ale nie znajduję powodów abyś w napastliwy sposób zwracał się do osoby, która w sposób neutralny wyraża swoją opinię. W szeregowcu w Gdańsku mieszkałem przez 12 lat i sam doskonale wiem jakie są + i -sy mieszkania w tego typie zabudowy. Eliminując jeden z minusów 10 lat temu przeprowadziłem się do Banina i mieszkam w bliźniaku.
Dołącz do ~Edek co lubił chlebek 185.38.220.* i leczcie się razem, bo masz zaawansowaną depresję i najwyższa pora abyś zasięgnął porady specjalisty ale obawiam się, że jest już za późno.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A kiedy w końcu zrozumiecie, że nie ma rzeczy niczyich? Państwowe czyli nasze z podatków! Trzeba dbać tak samo jak o swoje!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wrrrr... ostro... dyskusja na poziomie 9 piętrowego bloku w Nowym Porcie albo na Przymorzu :) wszyscy jesteście prymitywami. Nikt wiecej niż czubek swojego nosa nie widzi. Wszystko mi się należy bo oddycham. A jak oddycham to i wydalam. Wasza egzystencja jest żałośnie kwiląco śmieszna. Każda cywilizacja się kiedyś kończy, a Wy przykładacie się do jej samozagłady. Nic tylko się z Was śmiać.

Szeregowiec śmieszny człowieku mieszkasz miedzy ludzmi to sie dostosuj a te swoje uwagi to mozesz kierować do ludzi w blokowiskach bo tam państwowe albo niczyje tu jest czyjeś! i wbij to sobie do pustej łepetyny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Szeregowiec" to pewnie jeden z "tych" co podrzuca śnieg sąsiadom, dlatego taki oburzony. Jak to mówią.... uderz w stół....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szanuj siebie i innych. Kolega dobra rada opowiada o stanie faktycznym. Czemu uważasz że nie jest to własnie jego sprawa? Może ktoś mu śnieg podrzuca ? Empatii trochę
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprzedam śnieg, cena i kolor do ustalenia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolejny kurka wujek dobra rada i samozwańczy strażnik Teksasu w jednym. Zajmij się łaskawie swoimi sprawami, pilnuj własnej chałupy i odp..ol się od innych, dobrze?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Właściciele szeregów jest zima, w tym roku faktycznie obfitująca w opady śniegu. Każdy z Was kupując lokum powinien uwzględnić ryzyko konieczności usuwania i składowania śniegu. Wczoraj jechałem Rolniczą i na jednej z bocznych ulic koparka ładowała śnieg na wywrotki.
Pewnie zrobili składkę .
Przypuszczam, że jest Wasz pierwszy dom i niestety takie są uroki mieszkania bezczynszowego. Sami musicie się martwić o takie sprawy. Wcześniej mieszkaliście w blokach w trójmieście i nie myśleliście o kosztach utrzymania dróg osiedlowych. Gmina na drogach gminnych ma tylko obowiązek zachowania przejezdności.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja podstawie przyczepke zrobimy interes :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

U mnie jest mało śniegu chętnie przyjmę każda ilość za opłatą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

A co z ta kanaliza? Przypomnisz mi kto tam cię woda zalewał? :)

Ja ja ja? Czyli kto kto to?
do góry