Widok

duchem być marzeniem żyć tak mi chce samotność

..Jesień , wiem wszyscy czekamy na słońce lato..plażę opalanie się i lody owocowe najlepiej ,ale jak się zachować w tym oczekiwaniu gdy w głowie wieje wiatr opadają różnokolorowe liście z drzew które w rezultacie pozostają smutnymi konarami..czemu jesień ? Nie ta pora roku ale, gdy martwa polska jesień jest w Nas, we mnie gdy zamykając oczy widzę się jako podróżnika który zmierza gdzieś sam pośród złotego krajobrazu sam nie wiedząc dokąd , i nie dostrzegając końca podróży, czy można się zatrzymać w tej jednej porze roku, gdy moim wzrokiem widzę całą masę ludzi jak z smutkiem przemykają nie wiadomo gdzie..ehh Czasem myślę że fajnie było by być jednym z tych co idą z prądem , za tłumem bym się wpasował i znalazł podobnych mi, ale nie chcę. Czym jest dla mnie samotność? Samotność to bycie urżniętym w zniechęceniu , topię się w tym nie cieszę się słońcem które prędzej czy później i tak wyjdzie i zacznie mocno świecić. Czy ten post ma sens, a czy cokolwiek ma sens? Może to chwilowe uderzenie takich myśli może już jutro wstanę myśląc że warto przeżyć ten dzień..a może to będzie trwać nie wiadomo ile czasu.. a może jestem na to skazany?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszystko ma sens a najwiekszym sensem na tym świecie jest sens życia ,
Powodzenia w poszukiwaniu swojego namacalnego sensu ładny ten Twój post taki do przemyślenia :)
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

do góry