Widok

duży wybór bielizny

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, gdzie w Trójmieście znajduje się jakiś sklep, butik z firmową dobrą bielizną. Najbardziej zależy mi na dobrym staniku lub gorsecie. Kiedyś był taki dobry sklep w Galerii Centrum we Wrzeszczu, ale niestety zlikwidowali.

image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up

image

image

Polcia ostatnio byłam w Witawie i tam jest jeden sklep z bielizną, jest duży wybór przede wszystkim rozmiarów
Ja potrzebowałam strasznie nietypowej bielizny pod suknie ślubna i znalazłam w Batorym w Gdyni na parterze w takim małym sklepiku w rogu polewej - naprawde wygląda niepozornie jednak maja bardzo duzy wybór i rowiez ciekawe rozwiązania jezeli, że tak powiem chodzi o "mocowania" staników. aki jak ja potrzebowałam - przeszłam cały Gdańsk był tylko tam, jednak nie było mojego rozmiaru - był w innym kolorze- to Pani sprowadziła go dla mnie z Hiszpani i wysłała z pobraniem na adres domowy, więc nie musiałam drugi raz do gdyni jechać. Chociaż osobiscie nie zzabardzo lubie Gdynie (mieszkam w Gdańsku) to tam naprawde mają najlepsze kiecki ślubnei gorąco polecam ten sklep z bielizną

image
Duży wybór dobrej, markowej, ale i drogiej bielizny jest w sklepie Lonoro w Galerii Bałtyckiej na drugim piętrze. Niestety obsługa jest trochę nachalna i bardzo wciskają towar...;/ Wczoraj kupiłam tam prezent dla narzeczonego, prezent bardzo fajny, ale panie przy okazji chciały mi coś wkręcić dla mnie, co moim zdaniem jest trochę niesmaczne, bo jakbym szukała czegoś dla siebie lub miała nadmiar pieniędzy, żeby kupić sobie coś extra, to samam bym się rozejrzała, tudzież zapytała o coś...

Osobiście polecam jednak sklepik Alfa i Omega w Manhattanie na najwyższym piętrze. Jest tam duży wybór dobrej, markowej i nie takiej drogiej bielizny. Ja kupowałam tam swoją ślubną i jestem bardzo zadowolona. I panie sprzedawczynie są bardzo miłe:). Sklepik na oko wygląda niepozornie, ale naprawdę mają spory wybór, więc polecam z czystym sercem.

dzięki dziewczyny, to już cosik się dowiedziałam :)

image

image

Ja wczoraj szukałam staniczka pod sukienkę.Obeszłam cały Wrzeszcz i nic,nawet w tych drogich,markowych sklepach.W końcu pojechałam do Gdyni i w salonie sukien ślubnych Agnes dotałaś sliczny i za bardzo przystępną cenę:-)Mam tylko nadzieję,ze będzie pasował pod sukienkę.

image
ja też szukam stanika pod sukienke ale tak szczerze to nawet nie wiem jak ma taki stanik wyglądać ;/

córcia nr1
image

córcia nr2
image
Ja tez nie wiem:):)ale z miła checia jak juz bede miala tydzien do slubu przejde sie po sklepach i kupie sobie kolejny komplecik bielizny:):) powiem wam szczerze w H&M maja piekna bielizne i przystepne ceny ,polecam rowniez New Yorkera,mimo ze to mlodziezowe sklepy to bielizna jest piekna.
tu jeszcze macie bielizna ślubną:

http://www.sklep.lupoline.pl/kategoria,15.html

Dzięki dziewczyny, zawsze można na was polegać. Stanik kupiłam w salonie Agnes - nie spodziwałam się że tam coś znajdę, a jednak :))

image

image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

do góry