Widok

dwie druhny?

Wesele Temat dostępny też na forum:
moja pani ma dylemat..czy mozna miec dwie druhny i np jednego swiadka..lub tylko dwie druhny...pomozcie!

pozdrawiam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie ze mozna miec dwie druhny, tylko po co wystepowac w takim dniu w otoczeniu dwoch innych ladnych (zakladam) babek?
Lepiej sobie dwoch swiadkow wziac
.
,
co rozumiesz pod słowem druchny, jesli chodzi o swiadków to nie wazne jakiej są płci byle byli pełnoletni , a jesli chodzi o druchny to czy twoja pani marzy o rządku panienek ubranych w koszmarne rózowe sukienki jak w amerykanskich filmach ??? i czy ta tradycja u nas tez funkcjonuje??
nie.....chodzilo o swiadkow..czy moze ich byc trojka np...ale to juz nie aktualne...dzieki i pozdrawiam
druhny druhowie maja pusto w glowie.Ilosc druhn i druhow jest statutem nie ograniczona. Wskazana jest liczba 247. Wiec wiekszy hotel albo na promie w srefe bezclowa.
Po co te głupoty?

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry