Widok

odwieczny kłopot - Prezent dla faceta, własnego:)

Witam,

jak w temacie. Mój facet czeka na 34 urodziny, a ja obgryzam paznokcie, bo za Chiny nie wiem co mu podarować. generalnie stać go na wiele "zachcianek" jak kazdy mężczyzna lubi gadżety, jest też dość inteligentny - nie pogardzi dobrą książką, właściwie to bardzo lubi czytać.
Alkohol odpada.
Myslałam o locie paralotnia ale nie wiem czy to dobry pomysł...
Chciałam zamówić mu z netu model motocykla do składania, jest taki jeden model n którego punkcie ma bzika, ale nigdzie nie ma modeli do składania...

Prosze o jakieś rady.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
odpadaja perfumy, były:) poza tym ma ich całe mnóstwo,
zegarek...przekracza to moje możliwości finansowe.
Chciałabym podarować mu cos fajnego, nie taniego i tandetnego ale cos co go zaskoczy, spodoba sie
cholera nie wiem juz:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Słabo znasz swojego faceta...
W Gdyni jest co najmniej kilka miejsc w centrum gdzie można znaleźć składane modele. Np zaraz naprzeciw Hali przy przystanku w stronę pl Kaszubskiego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
owszem, moze nie znamy sie jeszcze zbyt dobrze, bo jestesmy razem od niedawna, poza tym on ma pracę wyjazdową. Więcej czasu Go nie ma niz jest. To chyba nie obowiazek znac się od razu jak łyse konie? :)

Tamten sklep jest w jakiejś uliczce chyba co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie, na Wójta Radtkego. Zaraz w pobliżu Subwaya, naprzeciw Hali. Znajdziesz :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Prezenty

Gadżety reklamowe dla klientów (76 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

do góry