Widok

dwóch kolegów pozna dwie koleżanki w sobotni wieczór :)

Dwóch kulturalnych, wykształconych i podobno przystojnych facetów z niebanalnym poczuciem humoru pozna dwie koleżanki, które nie mają konkretnych planów na sobotni wieczór i chciały by wybrać się na dobrą imprezę, miło spędzić czas i odrobinę zaszaleć w ciekawym towarzystwie :)

Proponujemy Sopot.
Możemy przyjechać po Was w umówione miejsce, jak również odwieźć :)

Mamy 27 i 29 lat, ok 177cm wzrostu, szczupli, brunet i blondyn.

Nie gryziemy.
Nie stosujemy przemocy.
Nie palimy.
Nie prowadzimy agencji towarzyskiej.
Nie prowadzimy salonu "masażu".
Nie trudnimy się handlem kobietami.

Ponadto oświadczamy, że ogłoszenie nie ma charakteru matrymonialnego, sponsoringu, itp. ;)

mail do kontaktu: jazz83man@gmail.com

:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Proponuję, dla rozrywki założyć na ramię różową smycz i pobiegać po plaży w godzinach od 5:00 do 8:00.....
Buhaha... pamiętacie ten post....
Napiszcie trochę o tym ..... Niech dwóch kolegów pozna dwie koleżanki...
Pozdrawiam.... prawie wszystkich...
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czyżby kolejny życiowy frustrat na tym forum?

Między wierszami Twojej wypowiedzi można odnieść wrażenie, że Twoje życie towarzyskie w ogóle nie funkcjonuje, nie istnieje, a jeśli nawet, to jest na etapie wczesnej fazy epoki kamienia łupanego. Sarkastycznie interpretujesz to, co w ogóle nie powinno Ciebie obchodzić.
Z tego co widzę, wypowiadasz się wszędzie tam, gdzie akurat mało pożądane są Twoje wypowiedzi..

Lekko niedojrzałe, nie sądzisz? :)

Jeżeli nic konstruktywnego nie potrafisz wnieść do tematu, nie zabieraj w nim głosu. Zwłaszcza w temacie bieżącym. Czy to takie trudne?

Powodzenia!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nic nie zrozumiałeś....
Lustro?.....
Myślałem, że już na tyle się znam.... - ale zawsze znajdzie się jakiś frustrat życiowy z epoki kamienia łupanego - który mnie lepiej zna....
Ciekawe, jakim prawem, mówisz innej osobie czym ma się obchodzić i jakim prawem zwracasz się na temat wypowiadania gdzie moje wypowiedzi są pożądane, a gdzie nie i tego co mnie może odchodzić...
To jest forum, czy twój folwark, który interpretujesz po swojemu....
Niedojrzałe, to mogą być . owoce.
W każdej wypowiedzi, trzeba coś znaleźć, ale nie każdemu jest to pisane...
Niektórzy szukają... i nie znajdują...
Obiecuję, - że już swoim sarkastycznym, dla mnie stylu - nie będę tutaj pisał, bo i tak nie zrozumiesz...
Powodzenia...
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Po raz kolejny dajesz przykład górnolotnego spojrzenia na innych ludzi.
Przykre.
O dwa wątki napisane przez Ciebie za dużo w tym poście.
Btw dzięki za off-topic, delikatnie burzysz intencję postu..

powodzenia..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ale ty jesteś ...., Wezenek ma rację. To jest forum i każdy może wyraźić się jak chce. To nie jest twój folwark.
powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hmm...a ja sie zastanawiam dlaczego "dwóch kulturalnych, wykształconych i podobno przystojnych facetów z niebanalnym poczuciem humoru" nie potrafi zapoznac dwoch dziewczyn w klubie tylko musi je sobie załatwiac przez net? Wiem wiem - moje zycie towarzyskie w ogole nie funkconuje blablabla... :P

Ps. Jakie trzeba miec IQ zeby wsiasc do auta z dwoma nieznajomi facetami (nawet zakladajac ze to taxi), zwlaszcza w rocznice zaginiecia Iwony Wieczorek...
nie ma miłości bez naiwności
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wooow zwłaszcza w rocznicę zaginięcia Iwony... Dobrze ,że jej zaginięcia bardziej nie opłakujemy niż katastrofy w Smoleńsku... baaaa bardziej niż mordu w Katyniu;] Ludzie codzień giną młodzi starzy a tu Iwona i Iwona;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Iwona byla takim imiennym symbolem tych wszystkich zaginionych ale watpie czy to zrozumiesz skoro jestes "taki se" :P
Mord? Zwykła strategiczna decyzja. Z globalnego punktu widzenia, korzystna dla obu stron;)

A tej Wieczorek nawet nie znałem. Przy czym zgadzam się, że z FF, że ryzykowne jest wchodzenie do samochodu dwóch obcych mężczyzn... i to niezależnie czy wchodzi się do niego jadąc do klubu, czy wracając z klubu;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
W takim razie szkoda ,że Hitler przegrał wojnę;/ Tyle ludzi musiało przeżyć i co? W Niemczech mają średnią krajową kilka tyś. euro a u nas marne kilkaset. Rzeczywiście nie wyszło nam to na rękę;)
W Katyniu zamordowano oficerów i inteligencję.
Po wojnie byliśmy właściwie pod cichą okupacją ZSRR.
Historia pokazuje, że w takich przypadkach te dwie grupy społeczne dążyły do militarnego konfliktu w celu odzyskania niepodległości. Zazwyczaj ta inteligencja, poprzez edukację robiła pranie mózgu nastolatkom, opowiadając im o bohaterstwie i walce o wolne. W efekcie czego wybuchały powstania z góry skazane na klęskę, w kŧórych ginęły głównie osoby przed 22 rokiem życia. A po nich okupant zwiększa ucisk wobec podległego regionu.
Stracili byśmy młodych, gorzej by się nam żyło, a odbudowa kraju po II WŚ byłaby znacznie spowolniona.

Katyń sprawił że ZSRR nie musiało się obawiać powstań, nie musieli też utrzymywać więźniów, ani w późniejszym czasie płacić im odszkodowania za niewolę.
My zyskaliśmy to, że pozwoliliśmy komunie funkcjonować, wykorzystując potencjał ZSRR do odbudowy kraju, a potem odzyskując niepodległość w miarę bezkrwawy sposób.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Załamac sie mozna czytajac Wasze mądrosci :)
Post nieaktualny, udanego sobotniego wieczoru :) - nasz z pewnością taki będzie :)

Pa Gawędziarze :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Tak sobie myślę że każdy handlarz kobietami z prawdziwego zdarzenia umieściłby w swoim poście:

"Nie trudnimy się handlem kobietami."

A post był nieaktualny od chwili jego napisania z powodu braku zainteresowania nawet najbardziej naiwnych kobiet.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Cross - zwlaszcza ze mózg podobno nie rejestruje słowa "nie" ;)
Oni mają po 177 i se wyrwali 2 na wieczór a ja kurrr mam 191 i jednej do kina nie mogłem;/ a dziewczynom ponoć podobają się wysocy;( gdzie tu sprawiedliwość ja się pytam sie;(
" ja się pytam sie;(" ... i tu Cię mam :)

Sprawiedliwości szukać należy w sądzie :). Wyłącznie.

W sądzie;> Doooobre;) Chyba, że mowa o bożym sądzie;)
Nie kłóć się.

Bo coooo, bo nie pójdziemy do kina?!
"Oni mają po 177 i se wyrwali 2 na wieczór a ja kurrr mam 191..."

Podobno rozmiar nie ma znaczenia ;)

Stanisław Lem
Naiwni... :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sissel....;);););)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Tak czytam i czytam i odnoszę dziwne wrażenie że sissel prawie by się skusiła, może buty trzeba większe założyć:] - już na dobrą sprawę niczego się w obecnej sytuacji nie da powiększyć:P.
@Postronny... w pewnych przypadkach szpilki nie pomagają :)

Dobre duchy raczcie bronić, facetowi w szpilkach już nic nie pomoże, tutaj piłem do wielkowymiarowego lansu mr. "Taki Se".
Co do kobiety jeśli już w tym temacie to... w jakich przypadkach nie pomogą;P.
Pozdrawiam.
Zastanowiły mnie "większe" nie wyższe buty... ale ...
A jednak.

W jakich przypadkach... w nikłych, maleńkich :)

"My zyskaliśmy to, że pozwoliliśmy komunie funkcjonować, wykorzystując potencjał ZSRR do odbudowy kraju, a potem odzyskując niepodległość w miarę bezkrwawy sposób."
Ty widzisz co piszesz??!!
Może coś przeoczyłem ale piszesz chyba lekko nie na temat.

Stanisław Lem

Inne tematy z forum Poznajmy się

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

do góry