Widok

dymy nad wsią

Rzadko przejeżdżam do Bojana ul. Na Dambnik, ale to co tam wydobywa się z kominów woła o pomstę do Boga. Współczuję okolicznym mieszkańcom.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
jakby nie patrzeć to dym raczej z góry spada na grzeszny bojanowski lud, zatem pomsta się dokonuje
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Może Deep Purple nagrają nowy przebój - zainspirowani tym widokiem?
Smok on the village z ciężkim riffem
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lubię ciężkie brzmienia ale kurna chata jak przyszło mi zamieszkać po sąsiedzku to jasna krew mnie zalewa w pogodny dzień!
Nie dość, że zwierzęcym swądkiem niesie po okolicy to jeszcze te ponure wyziewy z komina!! Kąpiel z samego rana, pół godziny przed lustrem by ułożyć świeżo umyte włosy, wychodzę z domu i za chwilę wpadam w chmurę smrodu po nie wiem czym i cuchnę przez resztę dnia jak nieboskie stworzenie... widać po co niektórych, że wiedza o ekologii poszła głęboko w pobliski las!!
Odi profanum vulgus... et arceo.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
a co ze smieciami robic lódzie zastanuwcie sie tszeba spalić bo do lasu nie morzna
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
morzna, morzna a nawet można. Zamiast palić wywalić na łąkę a wiatr zrobi swoje. Vide nowa posesja przy Wejherowskiej 5.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ilość śmieci, jaką można zastać w naszym lesie w dowolnym momencie roku, nie tylko po Sylwestrze jest porażająca.
Ale śmieciami palą ci, dla których nie stanowi żadnego kłopotu, że zatruwają środowisko i śmierdzi w całej okolicy... są zwyczajnie niepełnosprytni! Kiedyś sądziłam, że to raczej domena starszych ludzi, którym kury po podwórku biegają, wyleniały pies łańcucha pilnuje i chatka "betlejemka" bliska ruinie w tle... ale miałam już okazję zauważyć, że o wiele młodsi, bogatsi i bardziej "eleganccy" ludzie też tak postępują. Normy nie ma. Przykre to bardzo.
Odi profanum vulgus... et arceo.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nagram i zadzwonię na policję, a jak oni nie będą interweniować to wyżej, aż w końcu jak zaczną płacić mandaty to nie będzie im się to opłacało. Mówię o tym domu na rogu Na Dambnik naprzeciw piekarni.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
a z innej beczki. Słyszeliście coś o służbach,które wpadły jak przeciąg do urzędu gminy w poniedziałek
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Ogrzewanie gazem (63 odpowiedzi)

Witam, jakie macie rachunki zimą za ogrzewanie domu gazem ok. 200m2 ? Szykuje się na zmianę pieca...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Kebab (12 odpowiedzi)

Nowy kebab w bojanie ktos cos wie?

do góry