Widok
Hmmmm mieliście pecha:) i trafiliście na zły nastrój proboszcza ja bym radziła abyście spróbowali jeszcze raz ta pani raczej nie bedzie pamiętać najlepiej idz sama ja byłam sama:) i może idz na ranny dyżur i powiedz że chcesz tylko zarezerwowac termin. Ta Pani wpisze w kalendarz a jeśli nie bedzie chciała to idzcie raczej zaraz po kolendach ja bym do kwietnia nie czekała. A zaliczka to 200 PLN ale to dopiero przy protokole. I jest inaczej jeśli jesteście oboje z narzeczonym z innej parafii. Jeśli jednak któreś z was jest z tej parafi Pani powinna wpisać. Mnie wpisali bez problemu:) i inne pary tez wpisywali bo widziałam że są już wpisy na przyszły rok:)
hej dziweczyny 2007:)))) też się chętnie zrzucę na parasolkę ,ślub mam 4 sieprnia:)))Jeśli chodzi o przygotowania to na razie dj i sala zaklepani-a kościół-kswiąz kazał przyjśc w 2007 roku.Sukineka hmmm...pewnie zaczen szukać od nowego roku-najpierw troche trzeba zrzucić bo przez wakacje kilka kilo przybyło niestety-ale co tam się martwić na zapas:)pozdrawiam
no ja tez powinnam zabrać sie do nauki bo obrone mam za 2 tygodnie a jeszcze nic nie zrobiłam.
My mamy sale + noclegi,zespoł yacotaco,fotografa av media i koscioł Sw.Mikołaja.
Musze zrobić bierzmowanie a to dopiero po obronie jak się przeprowadze do Gdanska. Najgorsze jest to ze nie wiem gdzie mam iśc w Gdańsku dowiadywać się o to.
Chyba musze wziac akt chrztu z koscioła w,ktorym mnie chrscili i nie wiem co więcej???
My mamy sale + noclegi,zespoł yacotaco,fotografa av media i koscioł Sw.Mikołaja.
Musze zrobić bierzmowanie a to dopiero po obronie jak się przeprowadze do Gdanska. Najgorsze jest to ze nie wiem gdzie mam iśc w Gdańsku dowiadywać się o to.
Chyba musze wziac akt chrztu z koscioła w,ktorym mnie chrscili i nie wiem co więcej???