Widok
dziwne fantazje męża
hej! mam mały...problem, więc pomyślałam, że może jeśli napiszę na jakimś forum znajdę jakieś rozwiązanie mojej dość trudnej sytuacji... mój mąż jest flegmatykiem, nigdy nie szukał jakichś mocniejszych wrażeń w łóżku...ale ostatnio zaproponował mi coś, co mnie szczerze przeraziło. chciał, żebym podduszała go piersiami..wiem, że on uwielbia moje piersi, ale to już chyba lekka przesada. powiedziałam mu, że muszę to przemyśleć (wiem, głupie). z jednej strony nie chcę robić krzywdy mojemu lubemu,a z drugiej strony chcę żeby miał przyjemność...ale czy to jest przyjemność? nie wiem, robiłyście coś takiego? co o tym myślicie?
Ilona ....ale ta zachcianka jest nieszkodliwa :-)
Skoro i tak bawi się jej piersiami ,tzn że chce "pójść dalej"
Widziałabym problem gdyby autorka wątku miała 70A ,
bo wtedy trudno byłoby spełnić marzenie męża.
Skoro i tak bawi się jej piersiami ,tzn że chce "pójść dalej"
Widziałabym problem gdyby autorka wątku miała 70A ,
bo wtedy trudno byłoby spełnić marzenie męża.
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
To nie są fantazje tylko norma dozwolona gdy się ludzie oboje kochają. Mój mąż miał raka i inne choroby i My kochaliśmy się bez żadnych ograniczeń i sposobów współżycia do 9 dni przed Szpitalem , w którym po 2 tygodniach zmarł.
Mąż Twój jest flegmatykiem piszesz to Ci się tylko wydaje to raczej Ty nie rozpoznane masz obszary jego ego.
Mąż Twój jest flegmatykiem piszesz to Ci się tylko wydaje to raczej Ty nie rozpoznane masz obszary jego ego.