Widok

dziwne życzenia..2!!!

Odpowiadając na zgłaszane postulaty uważam wątek "dziwne życzenia ..2!!!" za otwarty:).....i zaraz mi się tu wszyscy przenosić;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A propos ognia, kiedy byłam w podstawówce( albo wczesnym liceum, dokładnie nie pamiętam ) szalenie podobał film "Nie igraj z ogniem", vel "Ogień z ogniem", bo taki teraz funkcjonuje tytuł. Taki melodramat dla nastolatków :) Wtedy byłam nim zachwycona, ciekawe, czy gdybym obejrzała teraz też by mi się spodobał :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Vilette...no to trzeba by seans powtórzyć;)...ja czasem lubię popatrzeć na "Tolka Banana":) albo "Podróż za jeden uśmiech"....chyba dziecinnieję na "stare lata";)
Może i powtórzę :) Jeszcze miałam jeden ulubiony film, "Dziewczyny lubią się bawić" z młodziutką Sarah Jessica Parker :) Fajny był, bo taneczny, a takie dalej lubię :) Mam go w domu, kupiłam z gazetą, taka jestem sentymentalna :)
Vilette o tym piszesz?
http://www.filmweb.pl/film/Ogień+z+ogniem-1986-93848

Z ogniem to jeszcze długo będzie kojarzyło mi się "ogniu krocz ze mną" z "Miasteczka Twin Peaks" i "Mississippi w ogniu".

Inka, na pocieszenie napiszę Ci, że często oglądam kreskówki- Shrek, Gnijąca Panna Młoda, itp. ;)

Sissel, tak, ten film właśnie :)

Kreskówki też lubię, obecnie czekam na Pingwiny z Madagaskaru w wersji kinowej, zwiastun był świetny :)
Przyznaję, że nie znam. Zupełna pustka, ale sądząc po roku to chyba byłam zajęta wspinaniem się na drzewa ;)

Pingwiny są świetne. Oglądam ;) W wakacje obejrzałam "Mustanga"(?), Krainę Lodu i jeszcze kilka innych.

Ja też nie oglądałam w roku produkcji tylko później, pamiętam ten film z tv :)

Kraina Lodu jest świetna, bardzo mi się podobała. Tak samo jak wcześniejszy Film o pszczołach ;)
Mimo wszystko nie pamiętam. Długo chadzała po drzewach ;)

O, pszczoły, mrówki.... Garfield ;)

"Gnijąca Panna Młoda",przyznaję,że nie kojarzę ale tytuł odlotowy;)...a Shrek to mój najlepsiejszy film;)...w sumie "Madagaskar" jest na drugim miejscu:D...człowieki;)
Madagaskar tak, bardzo lubię :) Shrek 1 oraz 2, dobry jest jeszcze Czerwony Kapturek : Prawdziwa historia. :)
A "Epokę lodowcową" kinomaniaczki oglądały?

Oj to nawet ja, laik kinematografii oglądałam, bardzo mi się podobała :)
Ach, oglądały :)
Widziały gały, co oglądały ;P;)^^
Widziały całkiem sporo :)
Ale nie widziały wszystkiego? ;P;)^^
Wszystkiego chyba nie da rady :)
Gdyby wszystko widziały nie byłoby tej ekscytacji związanej z oczekiwaniem na to, co jeszcze warto zobaczyć ;) Ważne, co przed nami ;)

A co takiego jest przed wami? ;P;)^^

Właśnie oglądam program Adam und Eva i sobie chodzą na golasa po bezludnej wyspie ;) Eva jest polką ^^
No właśnie, jutro idziemy do kina ;)
do góry