Widok
Ale ludzie są super i pewnie nie przeszkadzałoby im to specjalnie.
Pamiętam jak jadąc autobusem siedziałem przy oknie i wpatrywałem się gdzieś na zewnątrz zamyślony, a tam nagle zaczęła do mnie jakaś dziewczyna stojąca koło przystanka machać , która mnie w tym oknie wypatrzyła. Oczywiście odmachałem jej zaraz i się uśmiechneliśmy do siebie, a ludzie w autobusie też widziałem się uśmiechneli co niektórzy :)
Pamiętam jak jadąc autobusem siedziałem przy oknie i wpatrywałem się gdzieś na zewnątrz zamyślony, a tam nagle zaczęła do mnie jakaś dziewczyna stojąca koło przystanka machać , która mnie w tym oknie wypatrzyła. Oczywiście odmachałem jej zaraz i się uśmiechneliśmy do siebie, a ludzie w autobusie też widziałem się uśmiechneli co niektórzy :)
W pełni podzielam zdanie mojej szanownej przedmówczyni:)...ja przeżyłam go bardzo emocjonalnie a przecież tak naprawdę o to chodzi:)...jedno mogę powiedzieć....róbmy wszystko żeby takie sceny nie miały miejsca w rzeczywistości....nigdy!!!.....film wstrząsający i warto go obejrzeć:)....do dzisiaj mam w oczach niektóre sceny,trochę to potrwa zanim się otrząsnę ale jak tak już mam:)
W takim razie seans wpisuję w plan zajęć do wykonania na ten tydzień :) też podchodzę do takich tematów bardzo emocjonalnie i przeżywam pokazane historie kilka dni, jednak co nas nie zabije to wzmocni ;)))
@inka, to może dla równowagi wybierzcie się teraz na komedię lub jakieś love story vel romansidło :)
@inka, to może dla równowagi wybierzcie się teraz na komedię lub jakieś love story vel romansidło :)