Widok
"mam jednak nieodparte wrażenie,że w Twojej odpowiedzi ukryte jest jakieś drugie dno;)"
Ja też takie odnoszę wrażenie i dlatego uprzedzę wszystkie pytania i stwierdzenia.Wleczenie wchodzi w rachubę tylko i wyłącznie za ręce lub ostatecznie za nogę.;)Na nic innego się nie godzę
"Art, zostaw sobie przynajmniej beret, którego nie masz ;D"
"I do tego odpowiedni zegarek"I pamiętaj o szaliczku,"I o szelkach"
No ładnie byście mnie ubrały,dziękuję.;)
"zawsze możesz poprosić Hala o pomoc w doborze ubrania na tę okoliczność"
Te ubrania wyśmienicie nadają się do tego żeby być w nich wleczonym np.na wieczorne przyjęcie z aperitifem w tle.
Ja też takie odnoszę wrażenie i dlatego uprzedzę wszystkie pytania i stwierdzenia.Wleczenie wchodzi w rachubę tylko i wyłącznie za ręce lub ostatecznie za nogę.;)Na nic innego się nie godzę
"Art, zostaw sobie przynajmniej beret, którego nie masz ;D"
"I do tego odpowiedni zegarek"I pamiętaj o szaliczku,"I o szelkach"
No ładnie byście mnie ubrały,dziękuję.;)
"zawsze możesz poprosić Hala o pomoc w doborze ubrania na tę okoliczność"
Te ubrania wyśmienicie nadają się do tego żeby być w nich wleczonym np.na wieczorne przyjęcie z aperitifem w tle.
Dobranoc Artku , a może już Dzień Dobry udzielając się z "naszymi" forumowiczkami , ( tak sobie je zaczynam wyobrażać :] po trzeciej części wątku http://lecoffreauximages.l.e.pic.centerblog.net/07042146.jpg ),
strasznie zniewieściałeś, ale może to tylko moje zdanie ;P
Dziewczyny wprowadźcie trochę pikanterii bo zaczyna to telewizyjnego tasiemca przypominać ;P
strasznie zniewieściałeś, ale może to tylko moje zdanie ;P
Dziewczyny wprowadźcie trochę pikanterii bo zaczyna to telewizyjnego tasiemca przypominać ;P