Widok
nie no, ponieważ czuję się Polakiem to i zazdrość nie może mi być obca tylko z racji iż na oczy nie widziałem "obiektu" mej zazdrości to i ta zazdrość taka mizerna :P , ale gdybym zobaczył to już co innego ;]
czego się spodziewam w wątku: sensacji, dramatu, może być urban fantasty (czyli wasze przygody z duchami tudzież wampirami ;) ), wartkiej dynamicznej pełnej nagłych zwrotów akcji , a nie tylko Dzień Dobry ,ładna pogoda, Dobranoc :P W III odcinku już by mogło zacząć się coś dziać ;P
@ Wdr, na forum Kobieta klepia się po tyłkach ;-)
gdzie konkretnie można tego skosztować ? :]
czego się spodziewam w wątku: sensacji, dramatu, może być urban fantasty (czyli wasze przygody z duchami tudzież wampirami ;) ), wartkiej dynamicznej pełnej nagłych zwrotów akcji , a nie tylko Dzień Dobry ,ładna pogoda, Dobranoc :P W III odcinku już by mogło zacząć się coś dziać ;P
@ Wdr, na forum Kobieta klepia się po tyłkach ;-)
gdzie konkretnie można tego skosztować ? :]
Dobranoc Artku , a może już Dzień Dobry udzielając się z "naszymi" forumowiczkami , ( tak sobie je zaczynam wyobrażać :] po trzeciej części wątku http://lecoffreauximages.l.e.pic.centerblog.net/07042146.jpg ),
strasznie zniewieściałeś, ale może to tylko moje zdanie ;P
Dziewczyny wprowadźcie trochę pikanterii bo zaczyna to telewizyjnego tasiemca przypominać ;P
strasznie zniewieściałeś, ale może to tylko moje zdanie ;P
Dziewczyny wprowadźcie trochę pikanterii bo zaczyna to telewizyjnego tasiemca przypominać ;P