Widok

reakcja na zmianę mleka modyfikowanego ???!!!

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy zmieniałyście Waszym pociechom mleko? ja zmieniam właśnie z NAN 1 na Bebilon 1 i dziecko nie śpi, jest płączliwe i niespokojne... czy też tak miałyście??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a czemu zmieniałaś???
bo jesli dziecko tolerowało pierwsze to może tak się przyzwyczaiło, że po prostu smak mu nie odpowiada drugiego i skład. Róznie to bywa co pasuje jednemu niekoniecznie drugiemu też.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
bo na poprtzednim miał wciąż gazy i zaparcia... więc pediatra zaleciła
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Amelia my własnie zmieniliśmy po dłuższym czasie Nan na inne ponieważ pojawiły się zmiany na skórze i kaszel bez podłoża infekcyjnego. Kupiłam Bebbilon i pojawiły się problemy z zaparciami, prężenie i bąki. Także znowu zmieniłam po kilku dniach tym razem na Combiotik Hippa - jeden dzień było okej a potem nagle odmówiła picia tego mleka. Ono w odróżnieniu od innych jest takie gęste, jak śmietanka niemalże. W sumie fajne było ale skoro nie chciała go pić...
Teraz mamy Enfamil Premium Lipil i w końcu jest ok. Kaszel ustał, kupki jak w zegarku a najlepsze, że skóra jest znów gładziutka. To mleko ewidentnie jej podpasowało.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no ja też włąśnie się zastanawiam co robić, pediatra powiedizała że jak coś to wrócić na NAN, ale wiesz nie chcę tak od razu żeby nie robić rewolucji w brzuszku. więc dałam sobie jeszcze kilka dni i zobaczę jak będzie, narazie i bączki i rozwolnienie jest i prężenie się też, a zmieniałam mleko by tego uniknąć bo miałam włąśnie te objawy z NANem,.,,
Ja zmieniłam Nan na Bebilon Comfort i od razu nastąpiła poprawa, żadnych wzdęć, gazów. Polecam to mleko tyle że jest dość drogie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

do góry