Widok
Amelia my własnie zmieniliśmy po dłuższym czasie Nan na inne ponieważ pojawiły się zmiany na skórze i kaszel bez podłoża infekcyjnego. Kupiłam Bebbilon i pojawiły się problemy z zaparciami, prężenie i bąki. Także znowu zmieniłam po kilku dniach tym razem na Combiotik Hippa - jeden dzień było okej a potem nagle odmówiła picia tego mleka. Ono w odróżnieniu od innych jest takie gęste, jak śmietanka niemalże. W sumie fajne było ale skoro nie chciała go pić...
Teraz mamy Enfamil Premium Lipil i w końcu jest ok. Kaszel ustał, kupki jak w zegarku a najlepsze, że skóra jest znów gładziutka. To mleko ewidentnie jej podpasowało.
Teraz mamy Enfamil Premium Lipil i w końcu jest ok. Kaszel ustał, kupki jak w zegarku a najlepsze, że skóra jest znów gładziutka. To mleko ewidentnie jej podpasowało.
no ja też włąśnie się zastanawiam co robić, pediatra powiedizała że jak coś to wrócić na NAN, ale wiesz nie chcę tak od razu żeby nie robić rewolucji w brzuszku. więc dałam sobie jeszcze kilka dni i zobaczę jak będzie, narazie i bączki i rozwolnienie jest i prężenie się też, a zmieniałam mleko by tego uniknąć bo miałam włąśnie te objawy z NANem,.,,