Widok

meble kuchenne

Witam,
chciałam zapytać czy ktoś mógłby polecić architekta wnętrz oraz firmę wykonująca meble na zamówienie. Zależy mi przede wszystkim na meblach kuchennych. Dziekuję i pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
PROSZE PANI Z CALYM SERCEM POLECAM PANA KTORY ROBI MEBLE U MNIE OD POMIARU DO MONTAZU
TEL 668 253 044
Bardzo dziekuję za przekazanie kontaktu.
Ja zamawiałam na wymiar meble kuchenne z Giełdy w pruszczu Gdanskim.
Jest tam duzo firm.
Antaris - sklep w sopocie (al. Niepodległości) i Gdyni (ul. Wielkopolska) - rewelacja. Bardzo polecam! Niedługo odbieram nowe mieszkanie i nie biorę pod uwagę innego studia kuchennego
Witam
Jestem młodym projektantem wnętrz.
Jeśli jest Pani zainteresowana dalszymi szczegółami proszę o kontakt m-mstudio@o2.pl
Witam Państwa. Pracujemy jako małżeństwo - tandem architekt+ designer.Projekt jesteśmy w stanie objąć wykonawstwem na
podstawie odrębnej umowy. Posiadamy sprytnego elektryka ( zaawansowane systemy sterowania oświetleniem) oraz pełną ekipę remontową. Także stolarzy - rzemieślników z pomorza ( znaczne różnice w cenie). Obecnie w realizacji projekt Warszawa Wawer- Falenica. Cena projektu z reguły 70zł netto ( koncepcje, wizualizacje fotorealistyczne, zaawansowane systemy sterowania oswietleniem,nadzór wykonawczy ) Mamy ciekawe portfolio- przesyłamy mailem.

Przemysław Krajewski
wzornik@architekci.pl
o 511 853 286
Moge polecic firme ktora wykonala mi zabudowe mebli kuchennych. Marzylam o ladnej ,nie drogiej kuchni.Dzieki poleceniu znajomych dostalam namiar na te firme.Co najwazniejsze ten facet ma niesamowity gust,umie super doradzic.Z poczatku mielismy swoje plany,ale po rozmowie z tym panem nasze plany ulegly zmianie.Jesli ktos szuka super fachowca to ze szczerego serca polecam.Ja juz mam swoja wymarzona kuchnie i jestem szczesliwa. Zycze Wam wszystkim powodzenia.Nie podam tel do tego pana bo nie mam upowaznienia,ale adres mailowy
meblodar1@tlen.pl
Antaris jest super ale kuchnia ok 10m2 w drewnie to koszt ok 30 tyś MDF ok 25 tyś. Czy to jest drogo czy tanio?
Co by nie mówić obsluga w studio super!
Moim zdaniem to sporo, zależy oczywiście jakie uchwyty, zawiasy itd. ja za taką kuchnię wraz z projektem i montażem zapłaciłam 15 tyś. I jest odjazdowa, kolor trawa morska z brązem . coś pięknego. gostka numer 503-053-963
A mogłabyś przesłać jakieś zdjęcia. Jestem w trakcie szukania kogoś kto by mi tanio i fachowo zrobił moją kuchnię i przedpokój.Więc mam duże zlecenie dla kogoś sprawdzonego;)
Podaję maila: klucha.heyo@wp.pl
Z góry dzięki.
Wysle na maila zdjecia mojej kuchni.
ja również poproszę o zdjęcia kuchni na meila: anna5740@o2.pl

Dzisiaj wysle zdjecia mojej kuchni.
prosze o zdjecia dla mnie rowniez,zalezy mi na kims bardzo solidnym,
aleczka2@o2.pl
czy mogę równiez prosić o fotki?
image

wysle zdjecia,prosze o adres mailowy.
Ja również poproszę o zdjęcia, adres: inosolan@wp.pl
również bardzo poproszę o zdjęcia kuchni na adres: magda@punckas.eu

pozdrawiam serdecznie :-)
Ja też poprosze o zdjecia kuchni. Moj mail koozioleek@wp.pl

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Orlex (26 odpowiedzi)

A co powiecie o Orlexie?

Dom drewniany (16 odpowiedzi)

Czy ktoś może polecić firmę, która wybuduje mi dom drewniany całoroczny z dobrym stosunkiem ceny...

Dekoracje do mieszkania (29 odpowiedzi)

Co myślicie o panelach tapicerowanych na ścianę? Szukam czegoś, co dodałoby trochę przytulności...

do góry