Widok
meble na wymiar do niewielkiej kuchni
Witam, ostatnio stalem sie szczesliwym posiadaczem mieszkania na Zaspie. Mieszkanko jest niewielke i ma niewielka kuchnie. Potrzebuje kogos kto pomorze mi zaprojektowac i wykona dla mnie meble w kuchni. Potrzebuje kogos nie drogiego (jestem jeszcze studentem...) a solidnego komu mozna zaufac.
Pozdrawiam serdecznie i z gory dziekuje za pomoc
Pozdrawiam serdecznie i z gory dziekuje za pomoc
Witam
Firma Indeco Trójmiasto zajmuje się projektowaniem i zabudową kuchni pod wymiar.
Oferujemy wysoką jakość usług przy zachowaniu niskich cen. Dysponujemy szeroką ofertą materiałów oraz akcesoriów meblowych, wszystkie nasze zabudowy są objęte gwarancją, istnieje także możliwość rozłożenia płatności na raty.
W celu przybliżenia oferty naszej firmy proszę o kontakt na adres e-mail: leclerc@indecotrojmiasto.pl
Serdecznie pozdrawiam
Firma Indeco Trójmiasto zajmuje się projektowaniem i zabudową kuchni pod wymiar.
Oferujemy wysoką jakość usług przy zachowaniu niskich cen. Dysponujemy szeroką ofertą materiałów oraz akcesoriów meblowych, wszystkie nasze zabudowy są objęte gwarancją, istnieje także możliwość rozłożenia płatności na raty.
W celu przybliżenia oferty naszej firmy proszę o kontakt na adres e-mail: leclerc@indecotrojmiasto.pl
Serdecznie pozdrawiam