Widok

meble na wymiar - polecam!

Awertop Temat dostępny też na forum:
Polecam usługi firmy awertop!! Bardzo miła współpraca, szybki montaż i masa ciekawych pomysłów p. Filipa, które udało się w prosty sposób wcielić w życie! Efekt rewelacyjny!!! Do tego atrakcyjne ceny i duża precyzja przy montażu! Polecam chociażby obejrzenie strony internetowej awertop.pl
Moja ocena
Awertop kategoria: Meble kuchenne
obsługa: 6

oferta: 6

jakość asortymentu: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15
Bzdura.
Pan Filip w naszym przypadku nie miał żadnych pomysłów. Bazował na tym co sami zaproponowaliśmy. Zasłaniając się tym, że nie chce brać na siebie ciężaru odpowiedzialności.
Wykonanie mierne, główne prace się przeciągały, poprawki z jego winy trwały wieczność(zamówił za mało frontów, złe zawiasy itp.) Wiecznie coś.
Kuchnia do dzisiaj(rok po rozpoczęciu współpracy!) z brakiem(detalu, ale wynikającego z umowy).
Gdy ujawniła się wada materiału dla nie go nie ma tematu.

Długo mógłbym opowiadać jak ten człowiek sprawił że kuchnia, nie cieszy mimo zainwestowania w nią nie małych środków.
Pocieszające jest to, że mam historię maili/telefonów/smsów i pseudo umowę z tym oszustem.

Ps. Wśród Zdjęć przez niego prezentowanych jest także moja kuchnia, mimo braku zgody, żądania usunięcia zdjęć. Jak mało trzeba mieć wstydu by chwalić się kuchnią nie swojego autorstwa. przy skręceniu której napsuło się nerwów zleceniodawcom, sprawa znajdzie finał w sądzie a telefonu od zleceniodawcy się nie odbiera? Czlowiek bez honoru.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak zakończyła się sprawa z p.Filipem? Mam podobny problem z tym wykonawcą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oszust! Meble kuchenne wykonał niezgodnie z projektem (który sam stworzył) i z usterkami. Niestety prawie cała kwota została zapłacona, więc nie jest zainteresowany poprawieniem kuchni i uchyla się od wszelkiej odpowiedzialności. Myśli tylko o swoim zysku, czuje się bezkarny i kompletnie lekceważy klienta. Oczywiście przy przyjmowaniu zlecenia sprawa wygląda zupełnie inaczej - sprawia wrażenie uczciwego fachowca. Firmę zlikwidował parę lat temu, nie wystawia rachunków, działa na czarno,
Wpółpraca z tym panem to gwarantowany problem. Obecnie nie odbiera telefonów. Sprawa została zgłoszona do UOKiK.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry