Widok

meble

Witam czy moze mi ktos napisac jakiej jakosci sa meble firmy Actona bo jestem zainteresowana kupnem tych mebli ale nie orjetuje sie jakiej sa jakosci??? z gory dziekuje i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Grzegoorz właśnie o takie informacje mi chodziło - dzięki! Szczególnie interesuje mnie starannośc wykonania. Wiem, że w wielu salonach tak robią meble, że np. rogi już mają obite, a szuflady kompletnie źle wycięte i nieprzystające do reszty drewna.
Jeśli w Possi to jest spoko, to myślę, że warto w nie zainwestować. :) Idę do salonu sprawdzić je na żywo.
W wypadku Possi Light problemów, o których piszesz, absolutnie nie ma. Wszystko jest ładnie i starannie wycięte i dopracowane. Widać, że BRW naprawdę zależy na doskonałym wizerunku tych mebli, bo jeszcze tak zadbanej wystawki i dopracowanego produktu nie widziałem. I ja to szanuję. ;)
Potwierdzam słowa Grześka - mucha nie siada. :)
Generalnie sporo ludzi się interesuje tymi meblami. Widziałam w sieci wiele poleceń, dlatego skusiłam się na wycieczkę do salonu. No wpadłam, jak śliwka w kompot. Bez mebli nie wyszłam. :D Czekam teraz na realizację zamówienia, trochę poszalałam.

Jeżeli szukasz porządnych mebli, których nie będzie trzeba wymieniać po roku, to polecam zajrzeć do https://idealdesign.pl mają bardzo szeroką ofertę, gdzie nie brakuje pięknych i nowoczesnych rozwiązań. Do tego kontakt z nimi był jak najbardziej w porządku :)

Nie znam firmy, nie jestem w stanie się wypowiedzieć na ten temat, mozna byłoby w sieci poszukać opinii

Meble na wymiar radzę zamówić od IndecoWybrzeże, firma jest porządna, panowie realizują załozenie zgodnie z wytycznymi. Do tego szybki czas realizacji, a meble są dopasowane pode mnie.

Indeco Trójmiasto to sprawdzona firma funkcjonująca na rynku od wielu lat. Nie maja podwykonawców tylko ich ekipy montażowe same wszystko ogarniają. Jeżeli szukacie mebli na wymiar to warto zapoznać się z ich ofertą.

Ekipy montażowe to nic innego jak podwykonawcy .

Nie znam tej firmy jednak sama obecnie jestem na etapie remontu i jestem trochę zawiedziona tym co jest w dużych sklepach. Wczoraj jeździliśmy po sklepach meblowych i co ciekawsze meble są jedynie w ich katalogu. W sklepach na stanie nic nam sie nie podobało.A to co nam sie podobało było w wysokiej cenie.

Mogę natomiast polecić ten sklep online:
https://meblearkadius.pl/tkanina-sawana-latwa-w-utrzymaniu-w-czystosci/ - ogólnie raz już tam zamawiałam i cenowo naprawdę dobrze, podobnie jesli chodzi o jakość zamówionych rzeczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry