Widok

meble

Witam czy moze mi ktos napisac jakiej jakosci sa meble firmy Actona bo jestem zainteresowana kupnem tych mebli ale nie orjetuje sie jakiej sa jakosci??? z gory dziekuje i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Modułowe? Mogłabys coś więcej powiedzieć na ich temat?
Ja też czerpie inspiracje ze stron internetowych, blogów itp. Ostatnio kupiłam meble modułowe i to byl strzał w 10!
Połowicznie się z tobą zgodzę, ale jak dla mnie przeglądnie inspiracji w sieci to strata czasu. Po pierwsze nie wszystko będzie pasować do naszego mieszkania, a po drugie cena jest czynnikiem weryfikującym zakup ;)
Pierwsze słyszę, choć obecnie konkurencja na rynku jest tak duża, że nie spodziewałbym się słabej jakości.
Ale IMO powinnaś poszukać w sieci jakichś inspiracji do zmian umeblowania i niekoniecznie kierować się producentem. Jak dla mnie najważniejsze jest dobre samopoczucie w domu i dopasowanie do aranżacji. ;)
A o jakie meble pytasz ? salon, kuchnia, pokoik dzieciaczka ?

my swoją kuchnie zamawialiśmy w http://meble-do-kuchni.net ze względu na niewielką przestrzeń i potrzebę zagospodarowania jej możliwie najlepiej zdecydowaliśmy sie na meble na wymiar.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W internecie jest pełno inspiracji. A jakie chcesz meble? Typowo dziecinne? Urządzasz pokój dla dziecka, czy będzie ono spało z wami i chce dokupić meble na ciuszki?
Kurcze nie słyszałam o tej firmie. Też szukam mebli do pokoju dziecka, Jeszcze mam trochę czasu bo to trzeci miesiąc ale wolę mieć wcześniej wszystko załatwione. Ktoś poleciłby jakieś strony z ładnymi dziecięcymi mebelkami?
Również jestem w trakcie szukania wymarzonych mebli. Moje stare się już do niczego nie nadają. Szukam rekomendacji i inspiracji, bo wybór jest spory ale z jakością to różnie bywa. Nie po to oszczędzałam, żeby kupić byle co. Macie jakieś sprawdzone firmy meblowe? Pozdrawiam
do góry