Widok
recepcja do wymiany
gdyby nie panie pracujące w recepcji to państwa salon byłby przeze mnie oceniony zdecydowanie wyżej, jednakże recepcjonistka jak dla mnie powinna być wizytówką salonu, przede wszystkim osoba taka powinna być osobą bardzo komunikatywną, i zaangażowaną w swą pracę, oraz szeroką wiedzą by móc oferować usługi, niestety osoby w Państwa recepcji według mojej opinii takiej wiedzy nie posiadają. Mam nadzieję, że gdy następnym razem odwiedzę Państwa salon będzie mnie czekać miła niespodzianka.
pozdrawiam
Katarzyna
pozdrawiam
Katarzyna
Moja ocena
Bio Nova
kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 1
oferta: 5
jakość usług: 3
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 4
3.2
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Pani Katarzyno,
Panie na recepcji są osobami, które aktualnie są na etapie podnoszenia swoich kwalifikacji, starając się służyć pomocą i wiedzą, która już w tym momencie dysponują.
Bardzo cenimy sobie opinię każdego klienta i wierzymy, że przy okazji najbliższej wizyty w naszym Gabinecie mile Panią zaskoczymy :)
Zapraszamy!
Panie na recepcji są osobami, które aktualnie są na etapie podnoszenia swoich kwalifikacji, starając się służyć pomocą i wiedzą, która już w tym momencie dysponują.
Bardzo cenimy sobie opinię każdego klienta i wierzymy, że przy okazji najbliższej wizyty w naszym Gabinecie mile Panią zaskoczymy :)
Zapraszamy!