Widok

echo serca na NFZ

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Gdzie zrobię w Gdańsku echo serca na NFZ? DO tej pory chodziłam do lekarzy w budynku solidarności, ale w tym roku nie mają podpisanego kontraktu.

Wiecie które przychodnie mają kontrakt? Albo gdzie mogłabym sie dowiedzieć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My robiliśmy w szpitalu na ul. Polanki
image
a moja córka miała robione w budynku solidarności w kwietniu br.na NFZ i tam był najkrótszy czas oczekiwania
A polecisz konkretnego lekarza? Czy każdy specjalista jest wart powierzenia serca?

I jak długo czeka się na wizytę?
my też na Polankach u dr. Mulewskiej

w sierpniu zapisywałam na listopad
Skowroniasta, ja nikogo nie mogę polecić, bo byłam tam tylko raz. W jakim wieku jest Twoje dziecko?
image
ja też byłam tam z córką tylko raz więc sie nie wypowiem na temat lekarki,echo wykonane dobrze ,diagnoza na szczescie potwerdziła podejrzenia pediatry - były to tylko szmery rozwojowe ,czekałysmy prawie 1,5 m-ca na wizytę
W Eter-Medzie, w filii na Jaskółczej, robią echo serca dzieciom. Terminy zwykle bywały krótkie. 58 320-26-00
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również polecam Eter-Med na NFZ, dobry specjalista, P. Piotr, czekaliśmy gdzieś z miesiąc, nie więcej, porządknie, dokładnie, miło i sympatycznie. Córka ma 2lata i "uraz" do lekarzy, a tu gładko poszło. Ma podejście do dzieci..i wg opini, naprawdę dobry
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
najtaniej w ich sklepie sklep.etermed.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My robilismy w Sopocie w Kardiotelu. Na ech u dziecka czeka się chyba ok. miesiąca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak potwierdzam w eter-medzie maja bardzo krotki czas oczekiwania. My czekalysmy 10 dni, lekarz bardzo mily kontaktowy usmiechniety.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja też polecam Eter-med. Bardzo kompetentny i miły lekarz, dobry sprzęt.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kardiotel psuje swoją pracą i podejściem dr Sabiniewicz

Inne tematy z forum Zdrowie

Olej CBD, herbata konopna, maść konopna - orginalne produkty ! (19 odpowiedzi)

Nasza apteka konopna oferuje szereg produktów, wśród których klienci znajdą między innymi...

Przedwczesny wytrysk czy macie swoje sposoby? (6 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Mój facet ma zaburzenia erekcji. Co robić? (4 odpowiedzi)

Na pewno zdarzyły wam się takie sytuacje z męską niemożnością... mam nadzieję, że wiecie co mam...

do góry