Widok

echo serca na NFZ

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Gdzie zrobię w Gdańsku echo serca na NFZ? DO tej pory chodziłam do lekarzy w budynku solidarności, ale w tym roku nie mają podpisanego kontraktu.

Wiecie które przychodnie mają kontrakt? Albo gdzie mogłabym sie dowiedzieć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My robiliśmy w szpitalu na ul. Polanki
image
a moja córka miała robione w budynku solidarności w kwietniu br.na NFZ i tam był najkrótszy czas oczekiwania
A polecisz konkretnego lekarza? Czy każdy specjalista jest wart powierzenia serca?

I jak długo czeka się na wizytę?
my też na Polankach u dr. Mulewskiej

w sierpniu zapisywałam na listopad
Skowroniasta, ja nikogo nie mogę polecić, bo byłam tam tylko raz. W jakim wieku jest Twoje dziecko?
image
ja też byłam tam z córką tylko raz więc sie nie wypowiem na temat lekarki,echo wykonane dobrze ,diagnoza na szczescie potwerdziła podejrzenia pediatry - były to tylko szmery rozwojowe ,czekałysmy prawie 1,5 m-ca na wizytę
W Eter-Medzie, w filii na Jaskółczej, robią echo serca dzieciom. Terminy zwykle bywały krótkie. 58 320-26-00
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również polecam Eter-Med na NFZ, dobry specjalista, P. Piotr, czekaliśmy gdzieś z miesiąc, nie więcej, porządknie, dokładnie, miło i sympatycznie. Córka ma 2lata i "uraz" do lekarzy, a tu gładko poszło. Ma podejście do dzieci..i wg opini, naprawdę dobry
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
najtaniej w ich sklepie sklep.etermed.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My robilismy w Sopocie w Kardiotelu. Na ech u dziecka czeka się chyba ok. miesiąca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak potwierdzam w eter-medzie maja bardzo krotki czas oczekiwania. My czekalysmy 10 dni, lekarz bardzo mily kontaktowy usmiechniety.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja też polecam Eter-med. Bardzo kompetentny i miły lekarz, dobry sprzęt.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kardiotel psuje swoją pracą i podejściem dr Sabiniewicz

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam endokrynologa od Hashimoto (16 odpowiedzi)

Witajcie - szukam endokrynologa specjalisty od Hashimoto- zmieniłam już 6 w ciągu 10 lat leczenia...

Ona zupełnie nie ma ochoty na seks (4 odpowiedzi)

Jestem z dziewczyną prawie rok na początki związku wyjechała za granicę na 2 miesiące przed...

Feromony i ich działanie na kobiety (5 odpowiedzi)

Co sądzicie na temat wpływu feromonów na kobiety ? Czy rzeczywiście mogą sprawić,ze ktoś będzie...

do góry