Widok
tam powinny być miejsca ( polecam):
Pomorskie Centrum Diagnostyki i Terapii Prenatalnej
ul. Skarżyńskiego 3a/4
80-463 Gdańsk
tel.: 0 607 602 603 (w godzinach popołudniowych)
Przyjmuje tam dr Świątkowska albo dr Preis
byłam tutaj u Dr Leszczyńskiej :))) (później spotkałyśmy się na patologii na Klinicznej) ;)
Pomorskie Centrum Diagnostyki i Terapii Prenatalnej
ul. Skarżyńskiego 3a/4
80-463 Gdańsk
tel.: 0 607 602 603 (w godzinach popołudniowych)
Przyjmuje tam dr Świątkowska albo dr Preis
byłam tutaj u Dr Leszczyńskiej :))) (później spotkałyśmy się na patologii na Klinicznej) ;)
ja byłam na tym badaniu pod koniec wrzesnia wlasnie na sojowej (tez dostałam skierowanie tak na wszelki wypadek) i nie mialam wtedy problemu z terminem; lekarka mowila mi ze jest tez mozliwosc zrobic to badanie gdzieś na ulicy hynka na zaspie
Pociesze Cię, że u mnie okazało się, że wzssytko jest w najlepszym porzadku. Nie stresuj się na zapas:)
Pociesze Cię, że u mnie okazało się, że wzssytko jest w najlepszym porzadku. Nie stresuj się na zapas:)
mi wade serca plodu wykryli w 37 tc, zalamalam, sie, jak urodzilam syna, okazalo sie ze wada jest powazniejsza, krytyczna koarktacja aorty, gdyby nie dr, chojnikci i jego ekpia moj by nie zyl, uratowal go, a teraz jestesmy u niego pod stala kontrola,
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl