Widok

echo serca płodu

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
hej
dostałam dziś skierowanie na badanie echa serduszka dzidziulki...
pani dr proponowała przychodnię Dąbrówka na Sojowej...
czy wiecie może ile sie czeka na takie badanie? czy sa jakies długie terminy czy z dnia na dzień jest to wykonywane?
dzięki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Musisz sie zarejestrowac. Mozesz telefonicznie. My czekalysmy chyba max 2 tygodnie, ale to bylo 4 lata temu. Generalnie lekarz, ktory wykonywal badanie pytal czemu robie echo, czy sa jakies wskazania, choroby serca w rodzinie itd... A ja poprostu dostalam skierowanie od lekarza prowadzacego.
boszeeeeeeeeeee 2 tygodnie nie wytrzymam...
no ale jutro zadzownie i sie dowiem konkretnie... w razie co prywatnie pójdę...
dzięki za info!
oczywiście w przychodni Dąbrówka nie ma w grudniu terminów. Na styczen jeszcze grafik nie powstał, pozostaje czekać...
Kiedy ja zwariuje w takiej niewiedzy!!!
Gdzie jeszcze mozna robic takie badanie? w Invikcie tak?
Ja 2 lata temu robiłam w Invikcie. Czekałam ok. tygodnia.
Polecam dr. Chojnickiego z Invicty.
Czekalam na wizyte - dwa dni :)
~ktosia, ja rowniez wykonywalam echo serca plodu i polecam dr Chojnickiego - http://www.przychodnia24.com/kzk/_poradnie.php/id/26
image
image
w Inviccie też niestety w grudniu już nie umawiają, brak terminów, tak samo w Clinice Medice i Swissmedzie...
:(
szukam dalej
dr Chojnicki z Invicty jest rewelacyjny, a pytałaś Twojego ginekologa? moż mógłby Ci kogoś polecić?
tam powinny być miejsca ( polecam):
Pomorskie Centrum Diagnostyki i Terapii Prenatalnej
ul. Skarżyńskiego 3a/4
80-463 Gdańsk

tel.: 0 607 602 603 (w godzinach popołudniowych)
Przyjmuje tam dr Świątkowska albo dr Preis
koszt 300 zł (byłam miesiąc temu)
przyjmuje tam jeszcze doktor Leszczyńska koszt 200 zł polecam bo naprawde miła i fachowa babka
tam powinny być miejsca ( polecam):
Pomorskie Centrum Diagnostyki i Terapii Prenatalnej
ul. Skarżyńskiego 3a/4
80-463 Gdańsk

tel.: 0 607 602 603 (w godzinach popołudniowych)
Przyjmuje tam dr Świątkowska albo dr Preis

byłam tutaj u Dr Leszczyńskiej :))) (później spotkałyśmy się na patologii na Klinicznej) ;)
ja byłam na tym badaniu pod koniec wrzesnia wlasnie na sojowej (tez dostałam skierowanie tak na wszelki wypadek) i nie mialam wtedy problemu z terminem; lekarka mowila mi ze jest tez mozliwosc zrobic to badanie gdzieś na ulicy hynka na zaspie
Pociesze Cię, że u mnie okazało się, że wzssytko jest w najlepszym porzadku. Nie stresuj się na zapas:)
mój lekarz też dał mi skierowanie do dra Chojnickiego, bez większych wskazań... polecam bardzo, bo jest miły, dokładny, nie straszy, wszystko opowie... i można zobaczyc serduszko w najdrobniejszych szczegółach... i być spokojnym do końca :)
image
udało mi sie dziś wbić do dr leszczyńskiej!
rozwiała wszelkie możliwości wady serduszka.
można odetchnać z ulgą...
dziękuję Wam za namiary na ta panią dr!
a swoją drogą to super kompetentna babka!!
mi wade serca plodu wykryli w 37 tc, zalamalam, sie, jak urodzilam syna, okazalo sie ze wada jest powazniejsza, krytyczna koarktacja aorty, gdyby nie dr, chojnikci i jego ekpia moj by nie zyl, uratowal go, a teraz jestesmy u niego pod stala kontrola,
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

do góry