eco2drive

Wypożyczalnie samochodów

Gdańsk, Tenisowa 38

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Racjonalny - ocena wątek zamknięty Odbierałem auto późno w nocy co dla mnie jest dużym plusem ,cena za najem...
~Racjonalny
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 3 grudnia 2023

Patrycja Mlynarczyk - ocena wątek zamknięty If you're flying to Gdańsk, Poland, Eco2drive is a fantastic option for car...
~Patrycja Mlynarczyk
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 7 listopada 2023

Mega zadowolony. wątek zamknięty Wszystko tak jak powinno być, obsługa na najwyższym poziomie, nowe i czyste...
~Michał
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2018

Niech inni biorą przykład wątek zamknięty Mając na uwadze poprzednie doświadczenia z trójmiejskimi wypożyczalniami nie...
~Marcin
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 stycznia 2017

Szóstka to za mało wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, żadnych problemow przy odbiorze i zdawaniu pojazdu.Autko...
~Nowy klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 listopada 2017

Świetna wypożyczalnia. wątek zamknięty Właśnie oddałem auto wynajęte z eco2drive i jestem mega zadowolony. Tak jak...
~Paweł
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 stycznia 2017

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Pilnie potrzebowałem samochodu zastępczego i po wykonaniu kilku telefonów do...
~Wojtek
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 stycznia 2017

Opinia wątek zamknięty Często wypożyczam auta w trójmieście. W eco2drive wypożyczyłem pierwszy raz...
~Marcin
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 lutego 2017

Gorąco polecam! wątek zamknięty Dobra cena, nowe samochody, świetna obsługa. Będziemy wracać i polecać dalej.
~Klientka
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 maja 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry