Widok
Ja robilam teraz pierwszy na poczatku stycznia a drugi po 3 tyg. wczesniej jeszcze serie kwasow. generalnie tez mi wszyscy mowia ze jest super, po zdjeciach tez widze, na pewno bardzo mi to pomoglo w tradziku, s****zne syfki mi wyskakiwaly przed okresem, a teraz cudo- nic. tylko mam takie malutkie kurze lapki pod oczami no i to nie zeszlo ;-)
moze przesadzam,bo oczywiscie oprocz ,nie nikt tego nie widzi ;-) jestem jeszcze swiezutko po regenerisie wiec jeszcze czas na ostateczne efekty. ogolnie jestem zadwolona.
zabieg robilam u dr w Redzie, a drugi juz w Gdansku bo zaczela przyjmowac w nowym gabinecie, a mi jest blizej. zaplacilam 900 zł- to byla cena promocyjna, normalnie chyba 1200. A Ty ile placilas?
pozdrawiam
moze przesadzam,bo oczywiscie oprocz ,nie nikt tego nie widzi ;-) jestem jeszcze swiezutko po regenerisie wiec jeszcze czas na ostateczne efekty. ogolnie jestem zadwolona.
zabieg robilam u dr w Redzie, a drugi juz w Gdansku bo zaczela przyjmowac w nowym gabinecie, a mi jest blizej. zaplacilam 900 zł- to byla cena promocyjna, normalnie chyba 1200. A Ty ile placilas?
pozdrawiam
lutka a w jakich odstępach czasu miałaś robiony regeneris ? Ja jestem zaaaaaaachwycona swoim wyglądem ! Ja skorzystałam po namowie mojej koleżanki bo ona robiła w szczecinie, wtedy w Gdyni jeszcze nikt nie robił. robiłam w styczniu 2011 i na początku marca 2011. Ponoć odstęp pomiędzy zabiegami ma być ok. 4-5 tyg. u mnie było więcej odstępu. Teraz patrząc z perspektywy ponad roku, widząc swoje zdjęcia stwierdzam że wyglądam młodziej niż z przed 2 lat. dokładniej chodzi mi o te bruzdy przy ustach - mam wrażenie że nie są tak zaznaczone jak 2 lata temu (porównuję zdjęcia wakacyjne) poza tym mam wrażenie że nie muszę ciągle myśleć jaki krem nałożyć by było ok, bo w tej chwili jadę cały czas na kremie nawilżającym. Moi znajomi - a dokładniej koleżanki ciągle powtarzają że "się nie starzeję" :) to dla mnie ważne słowa bo ja dawno skończyłam 40 lat :)
Napisz gdzie robiłaś regeneris ?
Napisz gdzie robiłaś regeneris ?