Widok

regeneris

hej dziewczyny, czy ktoras z was korzystala z zabiegu regeneris? ja jestem po dwoch, wszyscy mowia ze buzia wyglada super, ja jednak liczylam na bardziej spektakularne efekty. Pani doktor twierdzi ze trzeba jeszcze poczekac,
czekam na wasze opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja robilam teraz pierwszy na poczatku stycznia a drugi po 3 tyg. wczesniej jeszcze serie kwasow. generalnie tez mi wszyscy mowia ze jest super, po zdjeciach tez widze, na pewno bardzo mi to pomoglo w tradziku, s****zne syfki mi wyskakiwaly przed okresem, a teraz cudo- nic. tylko mam takie malutkie kurze lapki pod oczami no i to nie zeszlo ;-)

moze przesadzam,bo oczywiscie oprocz ,nie nikt tego nie widzi ;-) jestem jeszcze swiezutko po regenerisie wiec jeszcze czas na ostateczne efekty. ogolnie jestem zadwolona.

zabieg robilam u dr w Redzie, a drugi juz w Gdansku bo zaczela przyjmowac w nowym gabinecie, a mi jest blizej. zaplacilam 900 zł- to byla cena promocyjna, normalnie chyba 1200. A Ty ile placilas?

pozdrawiam
A ile kosztuje taka przyjemność??
lutka a w jakich odstępach czasu miałaś robiony regeneris ? Ja jestem zaaaaaaachwycona swoim wyglądem ! Ja skorzystałam po namowie mojej koleżanki bo ona robiła w szczecinie, wtedy w Gdyni jeszcze nikt nie robił. robiłam w styczniu 2011 i na początku marca 2011. Ponoć odstęp pomiędzy zabiegami ma być ok. 4-5 tyg. u mnie było więcej odstępu. Teraz patrząc z perspektywy ponad roku, widząc swoje zdjęcia stwierdzam że wyglądam młodziej niż z przed 2 lat. dokładniej chodzi mi o te bruzdy przy ustach - mam wrażenie że nie są tak zaznaczone jak 2 lata temu (porównuję zdjęcia wakacyjne) poza tym mam wrażenie że nie muszę ciągle myśleć jaki krem nałożyć by było ok, bo w tej chwili jadę cały czas na kremie nawilżającym. Moi znajomi - a dokładniej koleżanki ciągle powtarzają że "się nie starzeję" :) to dla mnie ważne słowa bo ja dawno skończyłam 40 lat :)

Napisz gdzie robiłaś regeneris ?
do góry