Widok

rehabilitant dziecięcy poszukuję

witam, znacie może jakiegoś rehabilitanta godnego polecenia najlepiej z Gdańska?? najlepiej ktoś kto by przyjechał do domu ale nie koniecznie.
Chodzimy do ośrodka na Tysiąclenia, ale po wczorajszych ćwiczeniach następny termin 10 lutego :(
chodzi o rehabilitacje małej metodą Vojty.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A na Tysiąclecia nie umawiają Was od razu na kilka wizyt? Jak chodziłam z Młodym, to mieliśmy zawsze umawiane terminy na dwa miesiące z góry - co tydzień, czasem częściej. Może podpytaj u nich, niech Was umawiają na wizyty z wyprzedzeniem, nie będziecie mieli takich przestojów.
Co do rehabilitanta - nie pomogę. Ale radzę zapisać się jeszcze do Poradni Rehabilitacyjnej przy Polanki. Czeka się tam strasznie długo, ale jak już się dostaniesz pierwszy raz, to potem sesja rehabilitacyjna trwa aż dwa tygodnie i na następną sesję nie czeka się już tak długo. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Przedwczesny wytrysk czy macie swoje sposoby? (8 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

rehabilitacja NFZ (21 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

Implanty zębów (68 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

do góry