Widok

rekawiczki z palcami

Wesele Temat dostępny też na forum:
Podobaja mi sie dlugie rekawiczki z zakrytymi palcami ale zastanawialam sie kiedy sie je zdejmuje podczas slubu zeby zalozyc obraczke. Wyobrazam sobie jak robie to w pospiechu i nie moge sciagnac..., hehhehe. Czy ktoras z was zdecydowala sie na takie rekawiczki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wow meja, to bosko!!!!!

a ja ide jednak dopiero w maju, błam tylko looknąc na nia w piątek i jest piekna, tylko troszkę mam makijaz i kolor wiązanki do zmiany, bo jak pewnie czytałaś niekóte kwaiatki maja elementy żółto-zielone i makijąz rózowy i rózowe kwiatki nie pasuja do niej,
ale z tymi elemetami jest jeszcze piekniejsza!!!!

meg,
ja też idę na pierwszą przymiarkę w czwartek ;o))))))

hehe, to bede musiala pocwiczyc ;) dzieki za podpowiedz :)
Witajcie!
Ja miałam takie rękawiczki i pomimo że miałam tipsy, nic strasznego się nie stało :). Rękawiczki zdjęłam tuż przed przysięgą-zawsze na chwilę przed śpiewa się "O Stworzycielu Duchu przyjdź" i ja w trakcie tej pieśni dyskretnie zdjęłam rękawiczki. Najbardziej poręcznie jest chwycić za palce-wtedy rękawiczka się nie wywinie.
pozdrawiam
ja tez planuje takie rekawiczki, wejde do kosciola w rekawiczkach, potem podczas mszy je zdejme, a pozniej po podpisaniu papierkow w kosciele, a jeszcze przed wyjsciem bede miala czas na to, zeby je zalozyc, a jesli nie zdaze zalozyc, to wyjde bez nich, a co tam. Tylko najpierw musze takowe kupic
Ok to po świetach sie odezwe :)
A jak można poprzymierzac te twoje rękawiczki??? Są gdzies w sklepach?? Irmina
a ja nie bede miala rekawiczek,mi po prostu nie pasuja

image

"największym szczęściem jest kochac i byc kochanym"
a no jo!!!! ;)))

hihihi, jak dobrze ze jestesmy wszystkie inne, nie....

slynna teoria, ze to co Tobie nie pasuje, pasuje mi, a to co nie pasuje mi pasuje Tobie ;)))

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
jestdobrze.... jaka teoria... mów mi szybciutko!!!! ;o)))

ja też miałam w planie takowe rękawiczki, jednak po nałożeniu tipsów stały się lekko niewygodne...
jedna znajoma zdecydowała się na pełne rękawiczki, chwilę przed nałożeniem obrączki zdjęła rękawiczkę, oddała świadkowi by ten ją wywinął i przygotował do ponownego ubrania... nieco zamieszanie...

ja zdecydowałam sie na rękawiczki bez palców - ale szybko się z nimi pożegnałam podczas wesela - zdecydowanie za ciepło mi było ;)
ja bede miala raczej takie walsnie rekawiczki :) tez sie zastanawialam jak to bedzie z obraczkowaniem ;)
ps. meg moja teoria nadal sie sprawdza ;)

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
nie, mi kompletnie nie pasuja rekawiczki,

a wogóle to musze sie Wam pochwalic, że wczoraj dostała sms-a, ze mam sukienke do odbioru i mam przyjśc na 1 przymiarke!!!!!!!!1 huuurrraaaa!!!!
a ja butów nie mam!!!!! musze szybko cos kupić, hihihi,

do góry