Widok

ekipa budowlana

Szukam sprawdzonej i solidnej ekipy budowlanej. Startuję z budową w Chwaszczynie wiosną przyszłego roku. Gdyby ktoś mógł polecić sprawdzone ekipy to zapraszam do wpisywania firm. Z góry wielkie dzięki! (działka Chwaszczyno)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ja tez w okolicy będe budował. Rzeczywiście nie bardzo widze tam miejsce na drogę (obwodnicę Chwaszczyna) także mam nadzieję, że jej tam nie będzie.

podbijam temat... gdyby ktoś miał godną polecenia ekipę budowlaną to poproszę o namiar.
No ja wlasnie będe mieszkal na osiedlu nad jeziorem.Z tego planu to widze jakas trasa ma mi przelatywac nad naszymi blokami.heheheh ale te plany to stare byly.Poza tym wyzej juz pobudowaly sie domki jednorodzinne...sma jestem ciekaw co będzie
Widziałem gdzieś ostatnio takie plany. Rzeczywiście jest kilka pomysłów na węzeł Chwaszczyno z jednej strony, a z drugiej na obwodnicę Chwaszczyna. Kiedyś przebieg tej trasy miał się rozpocząć w Tuchomiu, a później miał być prowadzony takim długim wiaduktem nad polami Chwaszczyna i kończyć się przy jeziorze osowskim. Do końca nic nie wiadomo jeszcze, było kilka wariantów trasy, wybudowało się do tego czasu kilka domów więc nie sądzę. Ostatnio czytałem o trasie kaszubskiej na trojmiasto.pl :
link do mapy:
http://www.trojmiasto.pl/zdj_wym.phtml?url_zdjecie=http://img.trojmiasto.pl/zdj/c/9/17/800x0/170873-Najwiecej-protestow-mieszkancow-wzbudzal-przebieg-Trasy-Kaszubskiej-w-okolicach.jpg
witam:)
Polecam firmę swoją Inter-Niko.
Budujemy bloki dla Gedbudu w Pruszczu Gdańskim,domki również.
Stan surowy oraz pod klucz.
Jeżeli jest Pan zainteresowany podaję meila olaolenka24@wp.pl
Proszę pytać,ewentualnie możemy zrobić wstępny kosztorys,ale wtedy musimy miec projekt.
Dodam,że firma działa 12 lat,mamy stałych pracowników.
Zapraszam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kamil powiedz czy masz/znasz najnowsze plany zagospodarowania przestrzennego dla miejscowości Chwaszczyno?
Bo coś 'trabią' z wielu stron o weźle Chwaszczyno i nowych trasach przebiegajacych na wsi.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Elewacja zewnętrzna - jakie materiały i farby polecacie? (16 odpowiedzi)

Pogoda się zrobiła i czas pomyśleć o elewacji zewnętrznej domu. Z tego co zdążyłam się...

do góry