Widok

relacja

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
z poradnictwa rodzinnego na morenie.....ale sie usmialam..kobitka baardzo oniesmielona a my? o mal nie parsknelismy smiechem jak powiedziala ze w naturze człowieka lezy ssanie....( chodzilo o piers matki) .hahaha glupie skojarzenia w ustach tej pani brzmialo to niezwykle zabawnie..poza tym to panowala czesto glucha i krepujaca cisza ale tej pani nie chodzi o to zeby z nia rozmawiac..ma wykute na pamiec regolki, wykresiki z 78 roku..przynajmniej sie posmiac mozna ale dopiero po wyjsciu..az mnie brzuch boli...od smiania

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a dowiedziałas sie czegoś nowego? użytecznego?

wiesz nowego to nie bo pani mowila ze w antykoncepcji hormonalnej co pol roku robi sie miesieczna przerwe ( to bylo 100 lat temu ) ale dowiedzialam sie ze po wojnie aborcja była dozwolona!!!

image
hahahahahahahaha, no to faktycznie, przygotowanie do życia w rodzinie :P

Ja z takich poradniczych hitów, to dowiedziałam sie, że kobiety stosujące antykoncepcje mają MACICE JAK BRUKIEW !!!! Nawet nie próbujcie wyobrazić sobie miny mojego męża, jak to usłyszał hihihhi

image

hahaha, noo, to super...

macica jak brukiew - a to dobre :)))

image
image
my mamy jutro poradnictwo:/

image
noo było jeszcze o tych cudownych ośrodkach na zachodzie dla homoseksualistów, co po dwuletniej kuracji zdrowieją i zakładają rodzinę, ale przy tej macicy to pikuś.

image

oto brukiew:
image

to teraz wyobraźcie sobie tę macicę...;D

imageimage
buahahaha..to widze ze u nas nudno bylo...ale z tym instynkem do ssania to wypaliła..haha

image
ech, jeszcze raz:
http://img246.imageshack.us/my.php?image=brukiewhb6.jpg

imageimage
mój małzonek niemalże na wsi wychowany więc się dziwie, ze jeszcze nie stracił na mnei ochoty po tym tekscie hihihi

image

bueheh... macie jeszcze wiecej takich "perelek"?
poradnictwo dopiero przede mna;D ale juz widze ze zapowiada sie wspaniale;)))

image
image
up dla Karci

image
dzięki agu :-)

dała Wam pieczątki czy podpisy?
Ile siedzieliście?

image
image
Byliśmy z narzeczonym wczoraj pierwszy raz i udało nam się od razu zrobić 2 spotkania :-))

A dla Sylwuńki specjalnie kolejna "perełka": pani powiedziała, że "temperaturę mierzy się w pochwie, w odbycie lub w ustach pod językiem - to dla dziewic" :-))

Dobrze, że w tym momencie patrzałam skupiona na nią, bo jakbym spojrzała się na mojego narzeczonego w lewo, to bym wybuchnęła, bo on podobno ledwo się powstrzymał :-)

image
a my byliśmy wczoraj na pordanictwie i było naprawdę super:))przemiła babka, rozgadalismy się i zamiast godziny siedzieliśmy prawie dwie:))opowiadała trochę o NPR, a potem to już gadaliśmy o wszystkim jak ze "starą" koleżanką:)
agu a w jakiej salce byliście?

Ta babka mówiła mi, że w salce na 1 piętrze :-/
pytanie w której ...

image
image
My dowiedzielismy sie, ze dzieki stosowaniu kalendarzyka jako srodka antykoncepcyjnego, mozna np. pojsc do kina lub porozmawiac ze soba w te dni kiedy nie mozna sie kochac. Bo w inne sie chyba nie rozmawia....
image
gosia dobre :)))))

image
image
moja babka od poradnictwa wmawiaa nam, ze pod wpywem antykoncepcji hormonalnej tworzą się jakieś wady u dzieci, ze stosowanie piguek przed ciążą je powoduje

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
A nasza mowila jeszcze ze tabletki antykoncepcyjne pelnia rowniez role wczesnoporonnych.
image
Matko boska .,..

prawda jest taka, że każdy mówi co innego
mogliby wszyscy jedną wersję utworzyć i wtedy nam o tym mówić, hehe

image
image
agu: a nie mowilam, ze bedzie ok.
Ja mam cos lepszego niz Wy odnośnie poradnictwa: ja się tak wczułam w orle, gadałam to co babka chciała usłyszeć (pewnie jak wszyscy) ale...zaproponowała mi, żebym objęła jej miejsce, bo one idzie na emeryturę. A ja jestem taką wspaniałą osobą, uczuciową i rozumiejącą ludzi. Nigdy bym nikogo nie chciała uczyć kalendarzyka..hehe Fajnie co? Taką byłam pilną uczennicą moje Panie :-)

a my jeszcze usłyszeliśmy, że stosowanie antykoncepcji to MORDERSTWO

image
to chyba wszyscy słyszą :-)

I jest to dość ciekawa teoria, nie uważasz? Zważywszy, że przy niektórych metodach to zapłodnienia wogóle nie dochodzi :-)

image
słyszałam już o nie jednym takim przypadku, że nawet zalecano niektórym kobietom stosowanie tabletek aby później po odstawieniu, mogły zajść w ciąże...mojego kolegi przyszła żona właśnie wtaki sposób urodziła zdrowego synka

gosiu mi ta pani tez zaproponowala czy nie chce prowadzic hahaha bo ona ma tak duzo ludzi..a jaka byla przerazona jak na wyjsciu jej podziekowalismy i ja powiedzialam ze bede polecac znajomym..hahaha ale mialam ubaw.." nie nie nie prosze was nie polecajcie, ja mam tak duzo pracy"...hahahah

image
ciekawe czy te babki wiedzą, ze 70% osób wychodzących z poradnictwa pęka za smiechu :-)

Inne tematy z forum Morena

Gdzie kupić mieszkanie?? (37 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

Wzgórze Hoplity (8 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje u zbiegu ulic Kartuskiej i Myśliwskiej - w dobrze skomunikowanym miejscu, w...

Bieganie zimą (21 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

do góry