Widok

relacja

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
z poradnictwa rodzinnego na morenie.....ale sie usmialam..kobitka baardzo oniesmielona a my? o mal nie parsknelismy smiechem jak powiedziala ze w naturze człowieka lezy ssanie....( chodzilo o piers matki) .hahaha glupie skojarzenia w ustach tej pani brzmialo to niezwykle zabawnie..poza tym to panowala czesto glucha i krepujaca cisza ale tej pani nie chodzi o to zeby z nia rozmawiac..ma wykute na pamiec regolki, wykresiki z 78 roku..przynajmniej sie posmiac mozna ale dopiero po wyjsciu..az mnie brzuch boli...od smiania

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
buahahaha..to widze ze u nas nudno bylo...ale z tym instynkem do ssania to wypaliła..haha

oto brukiew:
image

to teraz wyobraźcie sobie tę macicę...;D

noo było jeszcze o tych cudownych ośrodkach na zachodzie dla homoseksualistów, co po dwuletniej kuracji zdrowieją i zakładają rodzinę, ale przy tej macicy to pikuś.

my mamy jutro poradnictwo:/

macica jak brukiew - a to dobre :)))

hahaha, noo, to super...

Ja z takich poradniczych hitów, to dowiedziałam sie, że kobiety stosujące antykoncepcje mają MACICE JAK BRUKIEW !!!! Nawet nie próbujcie wyobrazić sobie miny mojego męża, jak to usłyszał hihihhi

hahahahahahahaha, no to faktycznie, przygotowanie do życia w rodzinie :P

wiesz nowego to nie bo pani mowila ze w antykoncepcji hormonalnej co pol roku robi sie miesieczna przerwe ( to bylo 100 lat temu ) ale dowiedzialam sie ze po wojnie aborcja była dozwolona!!!

a dowiedziałas sie czegoś nowego? użytecznego?

Inne tematy z forum Morena

Puenta Morena (4 odpowiedzi)

Lokalizacja Puenta Morena zapewnia wygodę codziennego życia – w zasięgu spaceru znajdują się...

do góry