Widok
ja pracuję w tej branży od długiego czasu. rem-rolety bierze od producenta z kartuskiej :) czyli od nas :)
wyrób jest 1 klasa, ale czy pomiar i montaz będzie zrobiony profesjonalnie to tego nie powiem, kilkanaście razy rolety wracaly na produkcję z powod złego pomiaru u klienta. tyle ode mnie na temat tej firmy :)
acha , nie daj sobie wcisnąć rolet w kasecie Prestiż :) żądaj kaset Vegas :)
wyrób jest 1 klasa, ale czy pomiar i montaz będzie zrobiony profesjonalnie to tego nie powiem, kilkanaście razy rolety wracaly na produkcję z powod złego pomiaru u klienta. tyle ode mnie na temat tej firmy :)
acha , nie daj sobie wcisnąć rolet w kasecie Prestiż :) żądaj kaset Vegas :)
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill
Odradzam! Zamontowana roleta antywłamaniowa uległa awarii i zablokowała sklep - zdarza się. Sprawa zgłoszona przeze mnie w sposób spokojny, rzeczowo i spokojnym tonem. Podejście pracownika lub szefa REM nie do zaakceptowania - bez powodu obrzucony zostałem pretensjami, jak gdybym wyrządził temu człowiekowi wielką krzywdę - nie usłyszałem żadnej propozycji terminu wizyty montera, tylko m.in. serie pytań w moim kierunku pod ciśnieniem "i co? i co ja mam niby zrobić? i co mam teraz zrobić? zejść z montażu z gdyni i jechać do pana?". Szanowny Panie, to Pan powinien udzielić odpowiedzi na moje pytanie, a nie zadawać je mnie. Jako klient zgłosiłem jedynie usterkę rolety, prócz tego nie powiedziałem nic na temat terminu wizyty - cały monolog Pan z REM Rolety wymyślił we własnej głowie, ale obrzucił nim mnie - swojego klienta. Jedyne co mi przyszło do głowy po tej rozmowie to fakt, że wybrałem złą firmę do montażu rolet.
Nie tak dawno właśnie kupiłam wysokiej jakości rolety rzymskie . Szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona z zakupu, ponieważ okazały się bardzo solidne i ładnie wyglądają