Widok

remont małkowskiego

Gdynia zdecydowała się na remont Małkowskiego, jednak najbliższy skrót ul suchą w jednym miejscu jest zasypany, w kolejnym leży słup, a w trzecim - koło jeziorka - to chyba tylko terenówki przejadą.
Ktoś coś wie? Na stronie zdiz jest informacja, że przejazd ma być wahadłowo tylko że jest zastawione totalnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bez przesady ,odrazu TV .jakoś te 3 tygodnie się pomęczymy. Proszę patrzeć jaka piękna będzie droga do Bojana a w sumie jak by nie było to podatnicy z Gdynia remontują ta drogę aby w większości bądź co bądź mogli z niej korzystać mieszkańcy Bojana ,wiec nie marudzić i się cieszyć.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Czy ten słup w poprzek drogi zaraz za Bojanem w lewo jest legalny? Kiedyś na forum pisaliście że ta droga już nie jest prywatna. Przez ten słup trzeba przejeżdżać przez bagniska. Dziś mi się dwa razy udało ale jak jeszcze popada to może być kiepsko.
Kto wie czemu usypano wały na przejeździe od płyt do kościoła w Wiczlinie.
Rozpoczęli remont i zamknęli dwa objazdy w najlepszym stanie pozostawiając dwa przez bagna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Droga na przejeździe od płyt do kościołą w Wiczlinie jest bodajże prywatna. Tam są jakieś jaja między deweloperem a właścicielem gruntów obok. To jest porażka aby przez remont 10 metrowego odcinka drogi trzeba było nadrabiać taki kawał dookoła:D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
idzie im to jak krew z nosa ile można układać kilka płyt ?!, w dniu dzisiejszym brak objazdu do bojana . zastanawia mnie czy ten wytyczony objazd(lasem) przez najtańszą "firmę" jest legalny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
kilka? mają robić cały odcinek leśny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy ktoś się orientuje dlaczego płyty na ul. Majora Bojana zosyały ułożone tylko do granicy Bojana?

A ten kawałek od Lasu do ul. Wybickiego został z dziurami.
Bo Koleczkowo nie chce dać kasy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy ktoś wie jak to wygląda dzisiaj .Da się już przejechać ???. Słyszałem że stare płyty betonowe są już zastąpione nowymi i ten kawałek jest już przejezdny a dalej przez lasek obok asfaltówki. Próbował ktoś????
Jest dokładnie tak jak piszesz. Przejeżdżalam rano.
Poki nie jest mokro da sie przejechać. Jak popada bedzie znów ciekawie
Remont zakończony
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hurra hurra ,dzisiaj jechałam ,super .Dziękuję Gdynio.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Przyłączenie Bojana do Gdyni (160 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Hala Olimpia (9 odpowiedzi)

Gmina chwali się wybudowaniem hal sportowych we wszystkich szkołach. W Bojanie też miała powstać,...

Sołtys Bojana odwołanie (19 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

do góry