Widok

endokrynolog dziecięcy na nfz

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy wiecie gdzie i czy w ogóle przyjmuje na nfz dr Dorota Birkholz? w jakiejś przychodni? w szpitalu?
bo prywatnie, to widziałam na forum, że przyjmuje.
pomóżcie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
DR. Birkholz przyjmuje w UCK, w dawnej Akademii Medycznej, na endokrynologii, w poradni,w poniedziałki, ale nie wiem, jakie są terminy, widziałam, że pacjentów było bardzo dużo.
rok temu termin byl na 7 m-cy do przodu, poszlismy prywatnie do niej do Endomedu, termin w kilka dni, wizyta 120 zł
Dr Birkholz już nie przyjmuje prywatnie w Endomedzie, teraz na Morenie.
Zapomniałam wcześniej napisać, że na Endokrynologii Dziecięcej oczywiście.
byłam dwa razy prywatnie i jakoś mnie nie zadowoliła... 120zł za 5 minut to stanowczo za dużo... a zrobiła tyle, co sama mogłam w domu- zważyła, zmierzyła, sprawdziła na siatce centylowej ile brak do 3 centyla i kazała przyjść za rok... po roku znów zważyła, zmierzyła, sprawdziła siatkę i stwierdziła, że już brakuje 2 cm mniej więc szybko nadrabia... i tyle, kazała przyjść za rok :/
teraz umówiłam się na NFZ do szpitala na Polanki do innej endokrynolog i od razu przy rejestracji powiedzieli mi, żeby zrobić na wizytę badania tsh i rentgen dłoni, więc czegoś więcej będę mogła się dowiedzieć z wizyty, za którą nic nie zapłacę :)
Asiaczek, jak nazywa się endokrynolog do której się umówiłaś?
dr Sztengierska
od pon są zapisy na przyszły rok, ja dzwoniłam wczoraj i na 13 luty mam
być może byłoby wcześniej, bo jadę jeszcze z drugą tam do kardiologa, więc chciałam tego samego dnia :) to mi szukała wolnych terminów u obu lekarek na jeden dzień :)
Chyba Cie zmartwię... sama szukam jakiegoś endokrynologa dziecięcego na NFZ, bo dr. Szczepańska do której chodziłam z synkiem już tam nie przyjmuje. Z tego, co się zdążyłam zorientować, to na NFZ w Trójmieście to tylko Gdańsk: GUM na Dębinkach i przy szpitalu na Polanki. Potem to jeszcze Tczew i Starogard.. fantastycznie, co.. By na całe Trójmiasto dwa miejsca, albo prywatnie za niemałe pieniądze..
Pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry