Widok
byłam dwa razy prywatnie i jakoś mnie nie zadowoliła... 120zł za 5 minut to stanowczo za dużo... a zrobiła tyle, co sama mogłam w domu- zważyła, zmierzyła, sprawdziła na siatce centylowej ile brak do 3 centyla i kazała przyjść za rok... po roku znów zważyła, zmierzyła, sprawdziła siatkę i stwierdziła, że już brakuje 2 cm mniej więc szybko nadrabia... i tyle, kazała przyjść za rok :/
teraz umówiłam się na NFZ do szpitala na Polanki do innej endokrynolog i od razu przy rejestracji powiedzieli mi, żeby zrobić na wizytę badania tsh i rentgen dłoni, więc czegoś więcej będę mogła się dowiedzieć z wizyty, za którą nic nie zapłacę :)
teraz umówiłam się na NFZ do szpitala na Polanki do innej endokrynolog i od razu przy rejestracji powiedzieli mi, żeby zrobić na wizytę badania tsh i rentgen dłoni, więc czegoś więcej będę mogła się dowiedzieć z wizyty, za którą nic nie zapłacę :)
Chyba Cie zmartwię... sama szukam jakiegoś endokrynologa dziecięcego na NFZ, bo dr. Szczepańska do której chodziłam z synkiem już tam nie przyjmuje. Z tego, co się zdążyłam zorientować, to na NFZ w Trójmieście to tylko Gdańsk: GUM na Dębinkach i przy szpitalu na Polanki. Potem to jeszcze Tczew i Starogard.. fantastycznie, co.. By na całe Trójmiasto dwa miejsca, albo prywatnie za niemałe pieniądze..
Pozdrawiam
Pozdrawiam