Widok

endokrynolog dziecięcy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
hej, dostałam skierowanie do endokrynologa bo mała ma dość spore ciemiączko jeszcze a ma 22 m-ce. Wiecie jakie są teraz terminy i gdzie najlepiej próbować na NFZ ?
I ile ew kosztuje prywatna wizyta i kogo polecacie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja lecze córkę u dr. Szczepańskiej na Polanki. Terminy masakryczne niestety, jeśli to ma być pierwsza wizyta,
W tym roku najpewniej sie nie dostaniesz niestety, bo NFZ przyciął kontrakt na leczenie.
Ja jestem zadowolona, lekarz sumienna, jak potrzeba to i godzinę poświęci dla pacjenta:).
Tylko te terminy..............jeśli nie przeraża to ze zarejestrują cie najpewniej na przyszły rok to uderzaj na Polanki.
na ulicy Kowalskiej w Gdańsku przyjmuje Sztangierska i Szczepańska (w ubiegłym roku przyjmowały, nie mam aktualnych danych), wizyta kosztowała chyba 100 zł , terminy sensowne

Chodziłam do Sztangierskiej i mogę ją polecić.
W Pucku jest poradnia "Pod Kogucikiem" (chyba tak się nazywa) i tam mogą być krótsze terminy.
Dr Szczepańska przyjmuje też prywatnie w Sopocie w przychodni ABC (czy jakoś tak) - ale też trzeba trochę poczekać na wizytę.
Dr. Szczepańska przyjmuje też w Wejherowie w jakiejś prywatnej przychodni

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry