Widok

endokrynolog na fundusz znacie jakichs?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny czy w tym wojewodztwie da sie dostac do jakiegos endokrynologa ktory przyjmuje na fundusz?? Moze byc ginekolog endokrynolog
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
da tylko kolejki megadługie:(
daj namiar prosze a długie o ile pol roku czy wiecej ?:) bo juz sie nastawiam
nie mam jakiegos mega pilnego problemu po prostu po 2 porodach i rozregulowaniu musze sie w koncu zajac sobą, porzadnie przebadac i sprawdziuc czy ja w koncu potrzebuje leki czy nie potrzebuje:)
zwykły endokrynolog przyjmuje w przychodni w Bojanie a gin-end. to radzę prywatnie..
ja czekalam na endokrynologa miesiac z hakiem za to taki debil ze szkoda sobie nim głowy zawracac przyjmuje na chrzanowskiego za to polecam w evi-medzie 80zł z miejsca przyjmuje bardzo fajny lekarz
Oli a gzdie ten evi-med?? i jak sie nazywa ten lekarz??
wiem ze prywatnie lepiej ale ja musze troche badan zrobic a to juz ze 100 za wizyte z badaniami robi sie kilka stowek wic niestety musze poczekac na jakiegos na fundusz. Tylko dajcie jakies namiary...
Kazmirowicz albo każmirowicz juz nie pamietam
evi-med jest w Gdyni na biskupa dominika 8 o ile sie nie myle widać polikliniki juz z głównej ulicy jadąc w strone świętojańskiej po prawej stronie
Ja chodzę w Gdyni na Fundusz do doktora Krynickiego! Chodzę już do niego od 2002 roku ! Przyjmuje na Armii Krajowej ! Na pierwszą wizytę czekałam ok 1 miesiąca a teraz chodzę regularnie co pół roku.
Dzisiaj w gazecie czytałam artykuł że w tym roku już nie ma miejsc u endokrynologów. A w Akademii medycznej mają wszystko zajete do listopada 2014!!!!
Bojano

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry