Widok
endokrynolog
Część Dziewczyny!
Bardzo proszę o pomoc w sprawie wyboru endokrynologa. Czy ktoś słyszał o tych lekarzach i mógłby pomóc, którego z nich wybrać: 1/Mariusz Kazmirowicz,
2/Hanna Czaplińska-Kałas,
3/Małgorzata Radomyska Łaska
a może wogóle wybrać kogoś innego. Ginekolog za nic nie może mi dobrać odpowiednich tabletek antykoncepcyjnych. Ciągle jak nie krwawienia, to bolesnośc piersi, albo takie wahania nastrojów, że rodzina wymięka. Chyba czas zrobić porządne badania. Co o tym myslicie. Pomóźcie. Pozdrawiam
Bardzo proszę o pomoc w sprawie wyboru endokrynologa. Czy ktoś słyszał o tych lekarzach i mógłby pomóc, którego z nich wybrać: 1/Mariusz Kazmirowicz,
2/Hanna Czaplińska-Kałas,
3/Małgorzata Radomyska Łaska
a może wogóle wybrać kogoś innego. Ginekolog za nic nie może mi dobrać odpowiednich tabletek antykoncepcyjnych. Ciągle jak nie krwawienia, to bolesnośc piersi, albo takie wahania nastrojów, że rodzina wymięka. Chyba czas zrobić porządne badania. Co o tym myslicie. Pomóźcie. Pozdrawiam
Kazmirowicz pracuje w lux -medzie i jak dla mnie jest ok - chodze ponad 7 lat na kontrole co pól roku wczesniej wyleczył mnie z tarczycy. Co prawda jest endokrynologiem tylko , ale wg mnie godnym polecenia - idz niech da ci skierownie na badania to zrobisz je za darmo w lux medzie , a tak zapłacisz majatek, a potem mozesz skonsultowac wyniki tak jak radzi kolezanka z ginekologiem- endokrynologiem, zanim zaczniesz cos brac.