Widok

endokrynolog

Hej, niedawno przeprowadziłam się do Gdańska. I okazało się, że mam tarczyce. Tzn, zrobiłam sobie test TSH i mam podwyższony. Poszukuje jakiegoś dobrego lekarza, a najlepiej panią doktor. Jestem młodą dziewczyną dlatego zależy mi na tym, żeby szybko uporać się z tym problemem.
Pozdrawiam M.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ENDOMED - tam pracuje dużo endokrynologów - przyjmują w kilku miejscach w Gdańsku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie Moczyńska, a Muczyńska, dokładniej -dr Izabela Turek-Muczyńska, ona jest ginekologiem-endokrynologiem czyli zajmuje się głównie zaburzeniami hormonów płciowych - nieprawidłowe miesiączki, niepłodność, klimakterium.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Izabela Moczyńska-Turek. Ma swój gabinet na Krzywoustnego w Olivie
Tak na marginesie to każdy ma tarczycę bo to jest gruczoł. Problem jest dopiero jak się ma nadczynność lub niedoczynność tego gruczołu więc proponuję nie pisać tak nieprecyzyjnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Osobiście bardzo polecam jedną z najlepszych w tym fachu na Pomorzu, dr Mizan. Na ten rok nie ma już zapisów, ale warto zadzwonić i zapytać się, kiedy najwcześniej mogłaby przyjąć. Pełen profesjonalizm i doświadczenie.

Inne tematy z forum Zdrowie

Mały penis we wzwodzie (6 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

Szybko dochodzę co robić? (3 odpowiedzi)

Siema. Mam problem mam 16 lat(chłopak) i dochodzę w 20 sekund góra 30 nie mam mocnego podniecenia...

Problemy z erekcja przy dziewczynie (3 odpowiedzi)

Witam Poznałem świetną dziewczynę, przy której mam problem z erekcją. Wiem że przed nią członek...

do góry