Widok

endokrynolog w Pruszczu Gdańskim

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy w Pruszczu przyjmuje jakikolwiek endokrynolog? może w nowym Swissmedzie? możecie kogoś polecić?
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
napisalam priv:-)
image

hop, może ktoś jeszcze cos wie?
przyjmuje ale ja nie polecam - krystosiakowa - teraz tylko prywatnie - zarejestrowałam się do niej kiedyś na nfz (wyrażnie chodziło mi o wizytę endo. co zaznaczyłam przy rejestracji )a wchodząc do gabinetu pani bardzo ordynarnie powiedziała żę przecież ona tu jest jako ginekolog!
i jak chce to mogę przyjśc prywatnie - rzuciła wizytówką - miałam wyniki badań i chodziło mi tylko o ich interpretację- ale powiedziała "owszem ale w moim prywatnym gabinecie - zapraszam"(dodam jeszcze żę na szybie przychodni na nfz dalej jest informacja żę przyjmuje jako gin. endokrynolog)
beti ja chodze do niej prywatnie i jest ok..moze dlatego,ze prywatnie..na nfz nie dostalam sie do nikogo...a w moim miescie do endo prywatnie to tez nie mam szans..
image

w końcu się zebrałam i byłam u lekarza, przypomniało mi się, że w Pruszczu ma swój gabinet dr Sharma. Na razie nie narzekam.
A gdzie dokładnie ma gabinet dr Sharma? I czy jego/jej specjalizacja to tylko endokrynologia?
hej, ja chodzę do niego ale do invicty nawet nie wiedziałam ze ma w pruszczu gabinet :( a gdzie ?

na osiedlu wschód, na wyspiańskiego
a można prosić o namiary? bo sie ostatnio zaniedbałam endokrynologicznie:(
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
Dziewczyny chciałabym Wam coś doradzić... jeśli zrobicie wyniki na tsh a nawet na ft3, ft4 i wszystko będzie idealne to mimo wszystko zróbcie sobie usg...dla własnego dobra.... u mnie wyniki idealne a co innego wykazało usg,
pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sharma Vijay Kumar Internista
Kontakt
ul. Wyspiańskiego 54
83-000 Pruszcz Gd.
tel. 58 683 46 09
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
nusia
jak dzwonie na ten numer to mi nieodpowiada tzw. nie ma takiego numeru masz może prywantny do niego numer ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hmmm, ja dzwoniłam na ten numer i działa, u mnie normalnie jest sygnał, spróbuj jeszcze na ten: 58 683-46-10
W Medivecu przyjmuje endokrynolog dr Orzechowska. Miła kompetentna lekarka.
W przychodni można też zrobić badania krwi. Co ważne tanio
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Czy mogę prosić o więcej informacji na temat dr Orzechowskiej? Jakie zleca badania? Czy interesują ją objawy, czy same wyniki? Jak często wyznacza wizyty i ile taka wizyta kosztuje?
Dr Krystosiak, nie Krystosiakowa - tak się mówiło przed wojną na wsi.
A odsyłanie pacjentów do swego gabinetu prywatnego na pewn o nie świadczy o niej najlepiej...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mojej znajomej, która przyszła do niej z TSH równym 0,5 i ft4 poniżej normy ta doktor powiedziała, że jej zmęczenie i tycie (kilkanaście kg w ciągu roku) jest spowodowane menopauzą, a nie niedoczynnością tarczycy. Kto leczy się świadomie będzie wiedział co o tym myśleć.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Pruszcz Gdański

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?

PruszczPark (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, która w ostatnich latach wyrosła na jedno z najważniejszych...

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...

do góry