Widok

endometrioza!!!

Szukam osób, które nabawiły się endometriozy po cesarskim cięciu w Redłowie.Przed porodem byłam osobą zdrową, a teraz przez zaniedbanie lekarzy 2 lata po porodzie musze mieć operację usuwania endometriozy i jestem ciekawa czy jest więcej osób pokrzywdzonych w tym szpitalu.Poza tym niestety choroba ta rzadko kiedy jest w 100% wyleczalna:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Endometriozy nie można dostac przez zaniedbanie lekarzy ani sie nią zarazić. Można na nią zachorowac w każdym wieku,najczęściej właśnie w wieku rozrodczym bo ma ona związek z comiesięcznym krwawieniem. Poszukaj informacji na temat tej choroby a przekonasz się ,że lekarze nie są tu winni i nie będziesz ich oskarżać o zaniedbanie. To poprostu zbieg okoliczności, że ujawniła ci sie ona po cc.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
To ty się mylisz.To właśnie ginekolog poinformował mnie że co trzecia kobieta ma ten problem po cc, a dzieje się tak dlatego, że gdzieś lekarzowi skapnie kropelka śluzu z macicy a kobieta późneij cierpi przez lata na endometriozę.Sama sobie poczytaj na ten temat.A może jesteś pracownikiem Redłowa że tak szybko odpowiedziałaś.Prawda w oczy kole?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj zastanów się co piszesz. Po pierwsze, to że szybko odpisałam to zbieg okoliczności . A po drugie- endometrioza nie ma związku ze śluzem tylko z krwią, nie wierzę żeby ginekolog Ci tak powiedział więc nie wiem kto tu mija się z prawdą?- delikatnie mówiąc:) Mogłaś ją mieć już dużo wcześniej nawet o tym nie wiedząc a uaktywniła się pod wpływem porodu. Jesteś zła ,że masz to diabelstwo i szukasz winnych i tyle. A i tak nic na to nie poradzisz,szkoda więc nerwów. I na koniec-czytać na ten temat nie muszę bo tak się składa,ze sama choruję na endometriozę od dawna, więc temat tej choroby znam od podszewki:) Zdrówka życzę:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja również zdrówka życzę:).Tak jestem zła, bo wiem że nie chorowałam na endometriozę(nie będę się wdawać w szczegóły).I nie mijam się z prawdą bo nie mam w zwyczaju kłamać.Zasięgnij informacji o endometriozie w bliźnie po cc i endometriozie pooperacyjnej to może zmienisz zdanie na ten temat.A lekarz mówił niestety prawdę i to nie jest tylko opinia jednego lekarza.Pozdrawiam.
:))). Nie będę Cię już przekonywać -to i tak nic nie da,bo i tak będziesz szukała winnego:) Wszystkiego dobrego Ci życzę,naprawdę. I życzę Ci żebyś miała spokój z tym diabelstwem po usunięciu raz na zawsze! Sama o tym marzę:) Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziekuję i tobie też wszystkiego dobrego życzę.Nie szukam winnego jestem rozczarowana, bo Redłowo ma takie dobre opinie a mój poród był koszmarny i pomimo iż wierzyłam do końca że urodzę naturalnie, nie udało się, trudno.Tylko , że przetrzymywano mnie 20 godzin z bólami cały czas na oksytocynie, później się okazało że dziecko jest owinięte pępowiną, poza tym utknęło w kanale rodnym i naprawdę mogło się to źle skończyć przede wszystkim dla maleństwa.Nie mówiac juz o tym nieszczęsnym rozwarciu które było cały czas na dwa palce:(A wystarczyło zrobić porządne USG.A teraz po dwóch latach endometrioza.To się nazywa rodzić po ludzku!Wybacz jeżeli cię uraziłam, jestem trochę narwana, ale zdania nie zmienię;) i ty też nie:)Pozdrawiam serdecznie:)
Nie uraziłaś mnie:) |Faktycznie poród miałaś koszmarny.Teraz Ci się nie dziwię,że oskarżasz tamtejszych lekarzy o endometriozę:),choć tak jak napisałaś zdania nie zmieniam:))) Nie znam szpitala w Redłowie,ja jestem z Gdańska i w Gdańsku rodziłam ale tak sobie myślę ,że skoro ten szpital ma takie dobre opinie jak piszesz ,to może miałaś mega pecha co do dyżurujących lekarzy... W końcu nawet wśród najlepszych można trafić na jakiegoś lebiegę. Trzymaj się!:) Pozdrawiam:)

Inne tematy z forum Zdrowie

Erekcja problem. Co robić? (8 odpowiedzi)

Nie wiem czemu ale pod czas pieszczot normalnie utrzymuje się wzwód ale jak przychodzi co do...

Dobry ortodonta (38 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Jaki szampon na łuszczycę skóry głowy? (5 odpowiedzi)

Macie coś sprawdzonego na łuszczycę skóry głowy? Zaczęło się od drobnych łusek, a teraz mam już...

do góry