Widok

meski striptease

Gdzie w Gdansku mozna obejrzec meski striptease? Potrzebny na wieczor panienski. tylko nie piszcie, ze ktos z Was moze zrobic striptease...Szukam profesjonalistow.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy my się przypadkiem nie znamy......?
chcialbys, ale niestety nie :)
Jesteś tego taka pewna? Bo tak się składa, że jestem kobietą i również intensywnie poszukuję striptizera na panieński koleżanki mojego chłopaka. Więc pomyślałam, że to może któraś ze znajonych również szuka......
A skad mam wiedziec, jakiej jestes plci? I czy sie znamy? A jak sie nazywa Twoja kolezanka, ktora wychodzi za maz?
dam ci nr tel do mojego znajomego, który się tym zajmuje i jest niezły. niestety nie mógł przyjść na niedawno organizowany wieczór przeze mnie dla znajomej i tez szukałam tak jak ty i znalazł się taki jeden nazywa się Maciek i go nie polecam. ale daje ci tel do znajomego: 505152363
w ogłoszeniach różne oddam jest dzisiaj oferta od gościa który to robi zawodowo
Szkoda, że tak daleko, bo gdyby to był Śląsk to napewno dałoby się to zorganizować. Chyba, że pokryjesz koszta dojazdu :-)
Aaaaa. Zapraszam na naszą stronkę - w budowie:
http://www.republika.pl/agencja_him
www.angelsgroup.pl

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

Biuro Rachunkowe jakie polecacie (21 odpowiedzi)

szukam sprawdzonego, rzetelnego, uczciwego biura rachunkowego z Trójmiasta , najchętniej z...

Regresja do poprzednich wcieleń (3 odpowiedzi)

Czy regresja do poprzednich wcieleń rzeczywiście może coś zmienić w moim teraźniejszym życiu?...

Najtańsze sushi w Gdańsku (28 odpowiedzi)

Gdzie?

do góry