Widok
Byłam tam na weselu w październiku na małej sali u góry i zdębiałam! W życiu nie widziałam takiej ilości jedzenia, tak różnorodnego i tak smacznego.Szok...na obiad 6 rodzajów mięs.Tona przekąsek, od sałatek, po galantyny, tatar, bigosik.Doskonałe śledziki na różne sposoby. 4 razy serwowali gorące zupy ( barszcz, rosół, żurek, flaki). Ciepłe przekąski . Kotleciki i inne cuda. A z tego co się dowiedziałam od rodzinki to płacili 110zł od osoby.
my mamy zamowiona ta sale na 04.08.2007 (dolna).powiedzieli nam ze przy tak duzych weselach jak nasze(120 osob) gorna sala nie jest wynajmowana wcale.moja kuzynka byla tam na weselu niedawno(na 70 osob) i na gorze tez bylo wesele ale powiedziala ze nawzajem nic ze soba nie kolidowalo-ani goscie ani orkiestry.wiec chyba nie ma sie o co martwic:)
"Gosia" Kielno
Autor: hh 20-03-2006 19:04 wyślij odpowiedź
Mam pytanko - robil ktos z was moze wesele w "Gosi" w Kielnie? My sie nad tym zastanawiamy i jestesmy wlasnie na etapie zbierania opinii... Z gory dzieki :)
Re: "Gosia" Kielno
Autor: Rina 20-03-2006 19:37 wyślij odpowiedź
Oglądałam film z wesela w Gosi i wyglądało wszystko ślicznie, dodatkowo rozmawiałam z kamerzystą, który tam kręcił i równiez b. pozytywnie się wypowidał o tej Restauracji,
Autor: Agniesiaa 20-03-2006 21:21 wyślij odpowiedź
Restauracja spoko ,ale na mniejszą liczbę gości, ładnie w środku i kelnerzy mili, tyle że to bardzo blisko głównej ulicy no i nie za piękne otoczenie, ale reszta ok.
Autor: Izka 20-03-2006 22:39 wyślij odpowiedź
Witam, miałam tam wesele w zeszłym roku, było super!!!!!!!!
Koszta niskie, super jedzenie i dużo przede wszystkim,sporo zabraliśmy do domu już po poprawinach, obsługa miła i na każde zawołanie, włascicielka bardzo elastyczna. O nic się nie martwisz ani o przystrojenie ani kwiaty podajesz tylko jaka tonacja!Co do wielkości to są tam dwie sale , polecam tą na dole można ją zmniejszyc opuszczając roletę- jest kameralnie, a jak masz więcej gości to roleta w góre. Ja polecam bardzo!
Autor: hh 20-03-2006 23:10 wyślij odpowiedź
No my planujemy na jakies 60-70 osob. Bylam tam raz przejazdem, chyba w zeszlym roku, ale akurat odbywalo sie jakies przyjecie i nie moglismy zajrzec do srodka. A co wchodzi w cene i ile kosztowalo jesli mozna wiedziec? Pewnie jest bez napojow, owocow i ciast... A jak z poprawinami? Slyszalam ze cena nie zalezy od ilosci osob. Pokoi z tego co wiem to tam na razie nie ma, ale chyba planuja rozbudowe - przydaloby sie :)
Autor: Izka 20-03-2006 23:17 wyślij odpowiedź
My płaciliśmy 110 zł za osobę ale w zeszłym roku teraz jest 120 poprawiny 800 bez różnicy na ile osób menu mogę na e-maila wysłac! ciasta i tort wchodzą w menu, owoce zleciliśmy do kupna właśicielce i ogólnie nie wliczyła ich nam na koniec. Szampan i alkohol w swoim zakresie i bez żadnych korkowych- dają schowek zamykany na klucz. Kawa i herbata bez ograniczeń!Dodam jeszcze ze ta restauracja ma powodzenie i ciężko z terminami!
Autor: hh 20-03-2006 23:21 wyślij odpowiedź
Nasze plany to dopiero 7.07.2007 :) wiec mam nadzieje ze nie jest az tak oblegana! chociaz data dosc oryginalna ;)
Autor: Izka 20-03-2006 23:22 wyślij odpowiedź
60-70 osób jak najbardziej!!!! no a napoje w swoim zakresie! co do jedzenia to naprawdę sporo! jak masz w menu 6 rodzai mięs na obiad to prawie na jednego gościa przypada 5!
Autor: hh 20-03-2006 23:23 wyślij odpowiedź
To w takim razie na maila poprosze menu :) juz ci wyslalam moje "namiary" ;)
Autor: Izka 20-03-2006 23:26 wyślij odpowiedź
Obiecuję wysłac jutro, bo nie mam zainstalowanego skanera, a bratu się nie chce!!!!!!! leń!
Autor: hh 20-03-2006 23:28 wyślij odpowiedź
pozdrow brata ;)
Autor: Izka 20-03-2006 23:23 wyślij odpowiedź
Ladna data!!!! Warto się zorientowac, bo oblegana będzie a wiem, że zapisy są już nawet na sierpień 2007- koleżanka się dowiadywała
Autor: hh 20-03-2006 23:27 wyślij odpowiedź
Data nie mogla byc "niestety" inna, bo to 7 lat naszego bycia razem :)
Autor: Izka 20-03-2006 23:30 wyślij odpowiedź
o!!!!! to gratuluję! Faktycznie ładnie! Moja była 07.05.05! ale twoja i tak ładniejsza!
Autor: A&S 21-03-2006 08:48 wyślij odpowiedź
ja byłam już na weselach w Gosi i jest naprwede super :)!!!! jedzenie ekstra, obsługa ok, no i ładny wystrój :)
Autor: Karolinka 29 21-03-2006 11:53 wyślij odpowiedź
Ja też słyszałam o tym miejscu sporo pozytywnych opinii i chcieliśmy tam zrobić nasze wesele, ale gdy dzwoniłam w listopadzie to na całe lato 2006 już mieli rezerwacje. Szkoda.
Autor: A&S 21-03-2006 11:56 wyślij odpowiedź
my też chcieliśmy mieć tam wesele ale terminy są tam napięte
Autor: Erica 21-03-2006 13:26 wyślij odpowiedź
terminy napięte ale dlatego że dobra renomę ma ta sala, nyłam tam już na weselu kuzynki w grudniu i wcześniej rok temu z chłopakiem u jego rodziny. Będę jeszcze w czerwcu na przyjęciu chrześniaka. Sala ładna a jedzonko palce lizać, no i jest tego naprawdę duuużo w przeciwieństwie do szanujących się lokali w trójmieście i Rumii
Autor: Tygrysek_i_Misiu 22-03-2006 16:45 wyślij odpowiedź
czesc poprosze o namiary tego lokalu? mają moze swoją strone? jak daleko od Gdańska? dz
Autor: hh 21-03-2006 17:36 wyślij odpowiedź
Zastanawialismy sie jeszcze nad "Olenka" w Tuchomiu i wlasciwie nie wiem juz co lepsze jest...
Autor: hh 20-03-2006 19:04 wyślij odpowiedź
Mam pytanko - robil ktos z was moze wesele w "Gosi" w Kielnie? My sie nad tym zastanawiamy i jestesmy wlasnie na etapie zbierania opinii... Z gory dzieki :)
Autor: Rina 20-03-2006 19:37 wyślij odpowiedź
Oglądałam film z wesela w Gosi i wyglądało wszystko ślicznie, dodatkowo rozmawiałam z kamerzystą, który tam kręcił i równiez b. pozytywnie się wypowidał o tej Restauracji,
Autor: Agniesiaa 20-03-2006 21:21 wyślij odpowiedź
Restauracja spoko ,ale na mniejszą liczbę gości, ładnie w środku i kelnerzy mili, tyle że to bardzo blisko głównej ulicy no i nie za piękne otoczenie, ale reszta ok.
Autor: Izka 20-03-2006 22:39 wyślij odpowiedź
Witam, miałam tam wesele w zeszłym roku, było super!!!!!!!!
Koszta niskie, super jedzenie i dużo przede wszystkim,sporo zabraliśmy do domu już po poprawinach, obsługa miła i na każde zawołanie, włascicielka bardzo elastyczna. O nic się nie martwisz ani o przystrojenie ani kwiaty podajesz tylko jaka tonacja!Co do wielkości to są tam dwie sale , polecam tą na dole można ją zmniejszyc opuszczając roletę- jest kameralnie, a jak masz więcej gości to roleta w góre. Ja polecam bardzo!
Autor: hh 20-03-2006 23:10 wyślij odpowiedź
No my planujemy na jakies 60-70 osob. Bylam tam raz przejazdem, chyba w zeszlym roku, ale akurat odbywalo sie jakies przyjecie i nie moglismy zajrzec do srodka. A co wchodzi w cene i ile kosztowalo jesli mozna wiedziec? Pewnie jest bez napojow, owocow i ciast... A jak z poprawinami? Slyszalam ze cena nie zalezy od ilosci osob. Pokoi z tego co wiem to tam na razie nie ma, ale chyba planuja rozbudowe - przydaloby sie :)
Autor: Izka 20-03-2006 23:17 wyślij odpowiedź
My płaciliśmy 110 zł za osobę ale w zeszłym roku teraz jest 120 poprawiny 800 bez różnicy na ile osób menu mogę na e-maila wysłac! ciasta i tort wchodzą w menu, owoce zleciliśmy do kupna właśicielce i ogólnie nie wliczyła ich nam na koniec. Szampan i alkohol w swoim zakresie i bez żadnych korkowych- dają schowek zamykany na klucz. Kawa i herbata bez ograniczeń!Dodam jeszcze ze ta restauracja ma powodzenie i ciężko z terminami!
Autor: hh 20-03-2006 23:21 wyślij odpowiedź
Nasze plany to dopiero 7.07.2007 :) wiec mam nadzieje ze nie jest az tak oblegana! chociaz data dosc oryginalna ;)
Autor: Izka 20-03-2006 23:22 wyślij odpowiedź
60-70 osób jak najbardziej!!!! no a napoje w swoim zakresie! co do jedzenia to naprawdę sporo! jak masz w menu 6 rodzai mięs na obiad to prawie na jednego gościa przypada 5!
Autor: hh 20-03-2006 23:23 wyślij odpowiedź
To w takim razie na maila poprosze menu :) juz ci wyslalam moje "namiary" ;)
Autor: Izka 20-03-2006 23:26 wyślij odpowiedź
Obiecuję wysłac jutro, bo nie mam zainstalowanego skanera, a bratu się nie chce!!!!!!! leń!
Autor: hh 20-03-2006 23:28 wyślij odpowiedź
pozdrow brata ;)
Autor: Izka 20-03-2006 23:23 wyślij odpowiedź
Ladna data!!!! Warto się zorientowac, bo oblegana będzie a wiem, że zapisy są już nawet na sierpień 2007- koleżanka się dowiadywała
Autor: hh 20-03-2006 23:27 wyślij odpowiedź
Data nie mogla byc "niestety" inna, bo to 7 lat naszego bycia razem :)
Autor: Izka 20-03-2006 23:30 wyślij odpowiedź
o!!!!! to gratuluję! Faktycznie ładnie! Moja była 07.05.05! ale twoja i tak ładniejsza!
Autor: A&S 21-03-2006 08:48 wyślij odpowiedź
ja byłam już na weselach w Gosi i jest naprwede super :)!!!! jedzenie ekstra, obsługa ok, no i ładny wystrój :)
Autor: Karolinka 29 21-03-2006 11:53 wyślij odpowiedź
Ja też słyszałam o tym miejscu sporo pozytywnych opinii i chcieliśmy tam zrobić nasze wesele, ale gdy dzwoniłam w listopadzie to na całe lato 2006 już mieli rezerwacje. Szkoda.
Autor: A&S 21-03-2006 11:56 wyślij odpowiedź
my też chcieliśmy mieć tam wesele ale terminy są tam napięte
Autor: Erica 21-03-2006 13:26 wyślij odpowiedź
terminy napięte ale dlatego że dobra renomę ma ta sala, nyłam tam już na weselu kuzynki w grudniu i wcześniej rok temu z chłopakiem u jego rodziny. Będę jeszcze w czerwcu na przyjęciu chrześniaka. Sala ładna a jedzonko palce lizać, no i jest tego naprawdę duuużo w przeciwieństwie do szanujących się lokali w trójmieście i Rumii
Autor: Tygrysek_i_Misiu 22-03-2006 16:45 wyślij odpowiedź
czesc poprosze o namiary tego lokalu? mają moze swoją strone? jak daleko od Gdańska? dz
Autor: hh 21-03-2006 17:36 wyślij odpowiedź
Zastanawialismy sie jeszcze nad "Olenka" w Tuchomiu i wlasciwie nie wiem juz co lepsze jest...