Widok

restauracja "Gosia" w kielnie

Wesele Temat dostępny też na forum:
mam pytanie:
czy ktoś zna opinie na temat restauracji gosia w kielnie bo ja sie zastanawiam czy tam nie zrobić wesela?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niedawno był wątek na ten temat! Mi osobiście się tam podobało ale nie było już wolnego mojego terminu :-( ale chyba były dobre opinie o tym miejscu
ok dzieki lukne na te opinie
Bardzo przyjemna restauracja. Z tego, co wiem - ma dwie sale. Dużą na dole i mniejszą - na górze. Jedzonko przepyszne, obsługa przemiła. Polecam.

as
ale boje sie tego ze ja bede miala na dole wesele i tez bedzie u góry. mam nadzieje ze tak nie bedzie
bibi85 jeśli jeszcze nie masz to mogę Ci jutro przesłać przykładowe menu z Gosi wiem że cena to 120 od osoby (w tym są ciasta + owoce)! także cena kusząca
menu juz mam ale dzieki za prapozycje. jutro prawdopodobnie ide podpisac umowe ale przed tym chciałam sie was podpytac jak tam jest
a no to ok! myślę że będzie dobrze! i chyba nie masz co się zastanawiać! pozdrawiam
jest tam super ale pierwsze słyszę sala u góry sala na dole ????? tam jest jedna sala bardzo ładna mam fotki, pyszne jedzonko i świetna obsługa :) chyba że nie wiem o pdziemiach :)
Są dwie sale na 100% u góry i na dole! Jedzonko ok!
są dwie sale ale chyba ta u góry nie jest przeznaczona na imprezy.
u góry też odbywają sie imprezy tyle, że na mniej osób
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłam tam na weselu w październiku na małej sali u góry i zdębiałam! W życiu nie widziałam takiej ilości jedzenia, tak różnorodnego i tak smacznego.Szok...na obiad 6 rodzajów mięs.Tona przekąsek, od sałatek, po galantyny, tatar, bigosik.Doskonałe śledziki na różne sposoby. 4 razy serwowali gorące zupy ( barszcz, rosół, żurek, flaki). Ciepłe przekąski . Kotleciki i inne cuda. A z tego co się dowiedziałam od rodzinki to płacili 110zł od osoby.
droga bibi 85, gralismy niedawno na dolnej sali. U góry w tym samym czasie odbywały się poprawiny. Żaden z naszych zespołów sobie nie przeszkadzał. Było naprawdę o.k., choć obawialiśmy się z początku, że będziemy siebie nawzajem zagłuszać - nic z rych rzeczy. Pozdrawiam.
W Gosi od dwóch lat sala jest na parterze i druga na piętrze a nie w podziemiach (chyba dawno nie grałeś tam Jacku). Całkiem miło, no i po weselu i przyjęciu tam zaliczonych powiem że więcej jedzenia ciężko gdzie indziej trafić na imprezce rodzinnej.
Nie byłem na górnej sali nawet nie wiedziałem że jest :))) ale teraz wiem może kiedyś tam zajrzę :)
pozdrawiam
Ja byłam tam na rocznicy śłubu w zeszłym roku. Na górnej sali. Mi się tam nie podobało. Niby nowa sala ale taka troszkę obdrapana. I tatar był strasznie przesolony. Ale to tylko moja opinia. Może miałam zły dzień hihihih

my mamy zamowiona ta sale na 04.08.2007 (dolna).powiedzieli nam ze przy tak duzych weselach jak nasze(120 osob) gorna sala nie jest wynajmowana wcale.moja kuzynka byla tam na weselu niedawno(na 70 osob) i na gorze tez bylo wesele ale powiedziala ze nawzajem nic ze soba nie kolidowalo-ani goscie ani orkiestry.wiec chyba nie ma sie o co martwic:)

up

"Gosia" Kielno
Autor: hh 20-03-2006 19:04 wyślij odpowiedź

Mam pytanko - robil ktos z was moze wesele w "Gosi" w Kielnie? My sie nad tym zastanawiamy i jestesmy wlasnie na etapie zbierania opinii... Z gory dzieki :)

Re: "Gosia" Kielno
Autor: Rina 20-03-2006 19:37 wyślij odpowiedź

Oglądałam film z wesela w Gosi i wyglądało wszystko ślicznie, dodatkowo rozmawiałam z kamerzystą, który tam kręcił i równiez b. pozytywnie się wypowidał o tej Restauracji,

Autor: Agniesiaa 20-03-2006 21:21 wyślij odpowiedź

Restauracja spoko ,ale na mniejszą liczbę gości, ładnie w środku i kelnerzy mili, tyle że to bardzo blisko głównej ulicy no i nie za piękne otoczenie, ale reszta ok.

Autor: Izka 20-03-2006 22:39 wyślij odpowiedź

Witam, miałam tam wesele w zeszłym roku, było super!!!!!!!!
Koszta niskie, super jedzenie i dużo przede wszystkim,sporo zabraliśmy do domu już po poprawinach, obsługa miła i na każde zawołanie, włascicielka bardzo elastyczna. O nic się nie martwisz ani o przystrojenie ani kwiaty podajesz tylko jaka tonacja!Co do wielkości to są tam dwie sale , polecam tą na dole można ją zmniejszyc opuszczając roletę- jest kameralnie, a jak masz więcej gości to roleta w góre. Ja polecam bardzo!

Autor: hh 20-03-2006 23:10 wyślij odpowiedź

No my planujemy na jakies 60-70 osob. Bylam tam raz przejazdem, chyba w zeszlym roku, ale akurat odbywalo sie jakies przyjecie i nie moglismy zajrzec do srodka. A co wchodzi w cene i ile kosztowalo jesli mozna wiedziec? Pewnie jest bez napojow, owocow i ciast... A jak z poprawinami? Slyszalam ze cena nie zalezy od ilosci osob. Pokoi z tego co wiem to tam na razie nie ma, ale chyba planuja rozbudowe - przydaloby sie :)

Autor: Izka 20-03-2006 23:17 wyślij odpowiedź

My płaciliśmy 110 zł za osobę ale w zeszłym roku teraz jest 120 poprawiny 800 bez różnicy na ile osób menu mogę na e-maila wysłac! ciasta i tort wchodzą w menu, owoce zleciliśmy do kupna właśicielce i ogólnie nie wliczyła ich nam na koniec. Szampan i alkohol w swoim zakresie i bez żadnych korkowych- dają schowek zamykany na klucz. Kawa i herbata bez ograniczeń!Dodam jeszcze ze ta restauracja ma powodzenie i ciężko z terminami!

Autor: hh 20-03-2006 23:21 wyślij odpowiedź

Nasze plany to dopiero 7.07.2007 :) wiec mam nadzieje ze nie jest az tak oblegana! chociaz data dosc oryginalna ;)

Autor: Izka 20-03-2006 23:22 wyślij odpowiedź

60-70 osób jak najbardziej!!!! no a napoje w swoim zakresie! co do jedzenia to naprawdę sporo! jak masz w menu 6 rodzai mięs na obiad to prawie na jednego gościa przypada 5!

Autor: hh 20-03-2006 23:23 wyślij odpowiedź

To w takim razie na maila poprosze menu :) juz ci wyslalam moje "namiary" ;)

Autor: Izka 20-03-2006 23:26 wyślij odpowiedź

Obiecuję wysłac jutro, bo nie mam zainstalowanego skanera, a bratu się nie chce!!!!!!! leń!

Autor: hh 20-03-2006 23:28 wyślij odpowiedź

pozdrow brata ;)

Autor: Izka 20-03-2006 23:23 wyślij odpowiedź

Ladna data!!!! Warto się zorientowac, bo oblegana będzie a wiem, że zapisy są już nawet na sierpień 2007- koleżanka się dowiadywała

Autor: hh 20-03-2006 23:27 wyślij odpowiedź

Data nie mogla byc "niestety" inna, bo to 7 lat naszego bycia razem :)

Autor: Izka 20-03-2006 23:30 wyślij odpowiedź

o!!!!! to gratuluję! Faktycznie ładnie! Moja była 07.05.05! ale twoja i tak ładniejsza!

Autor: A&S 21-03-2006 08:48 wyślij odpowiedź

ja byłam już na weselach w Gosi i jest naprwede super :)!!!! jedzenie ekstra, obsługa ok, no i ładny wystrój :)

Autor: Karolinka 29 21-03-2006 11:53 wyślij odpowiedź

Ja też słyszałam o tym miejscu sporo pozytywnych opinii i chcieliśmy tam zrobić nasze wesele, ale gdy dzwoniłam w listopadzie to na całe lato 2006 już mieli rezerwacje. Szkoda.

Autor: A&S 21-03-2006 11:56 wyślij odpowiedź

my też chcieliśmy mieć tam wesele ale terminy są tam napięte

Autor: Erica 21-03-2006 13:26 wyślij odpowiedź

terminy napięte ale dlatego że dobra renomę ma ta sala, nyłam tam już na weselu kuzynki w grudniu i wcześniej rok temu z chłopakiem u jego rodziny. Będę jeszcze w czerwcu na przyjęciu chrześniaka. Sala ładna a jedzonko palce lizać, no i jest tego naprawdę duuużo w przeciwieństwie do szanujących się lokali w trójmieście i Rumii

Autor: Tygrysek_i_Misiu 22-03-2006 16:45 wyślij odpowiedź

czesc poprosze o namiary tego lokalu? mają moze swoją strone? jak daleko od Gdańska? dz

Autor: hh 21-03-2006 17:36 wyślij odpowiedź

Zastanawialismy sie jeszcze nad "Olenka" w Tuchomiu i wlasciwie nie wiem juz co lepsze jest...

A kiedy robisz wesele bo ja też myśle o tej sali? Ja na 6 pazdziernik 2007 a Ty?

to było do mnie pytanie ???? jesli tak to ja mam wesele w Kczewie 7.10.2006

do góry