Widok
Ja kupiłam sobie go w zeszłym roku, pierwsze efekty widziałam po ok.5-6 tygodniach, pełny efekt był po 5 miesiącach jak pisało w ulotce. Rzęsy faktycznie urosły na długość jakieś 2-3 milimetry, ale niestety nie były ani gęstsze ani ciemniejsze jak obiecywano:( po 5 miesiącach używałam 2-3 razy w tygodniu, po tym czasie zaczęły mi bardzo wypadać, po kilka dziennie:( ale tak samo opisywały inne dziewczyny. Ogólnie nie było jakiegos powalającego efektu, były widocznie dłuższe, ale czy to jest warte ceny tego preparatu... chyba nie:( ja bym 2 raz nie kupiła:( teraz używam XLASH koleżanka uchodowała sobie na niej długie i gęste rzęsidła, jest sporo tańsza od revitalasha, ja używam od 3 tygodni, na razie nie widzę żeby urosły ale to początek więc zobaczymy:) ja kupowałam na ich stronie internetowej, ale można kupic w salonach fryzjerskich za ok. 150 zł:)
Skład revitalash rozni sie od kropli na jaskre, poza tym ten oto składnik został poddany syntezie, wiec nie pisz jak nie wiesz.
Ja używam regularnie i jestem mega zadowolona. Mysle ze efekt jest uzalezniony rowniez od natury osoby uzywajacej. Moje kolezanki sa zachwycone kazda używa, nie slyszalam jeszcze aby któraś nie byla zadowolona. Polecam
Jedna miala uczulenie i wogole nie zdazyla sie doczekac efektu jak musiala odstawic po kilku dniach.
A skladnik kropli na jaskre przebarwia powieke, tenczówke i białko wiec słabo troche.
Ja używam regularnie i jestem mega zadowolona. Mysle ze efekt jest uzalezniony rowniez od natury osoby uzywajacej. Moje kolezanki sa zachwycone kazda używa, nie slyszalam jeszcze aby któraś nie byla zadowolona. Polecam
Jedna miala uczulenie i wogole nie zdazyla sie doczekac efektu jak musiala odstawic po kilku dniach.
A skladnik kropli na jaskre przebarwia powieke, tenczówke i białko wiec słabo troche.