Widok

revitalash - warto?

Rodzina i dziecko Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Czy warto zainwestować w ten kosmetyk... może wiecie gdzie najtaniej kupię?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kupiłam sobie go w zeszłym roku, pierwsze efekty widziałam po ok.5-6 tygodniach, pełny efekt był po 5 miesiącach jak pisało w ulotce. Rzęsy faktycznie urosły na długość jakieś 2-3 milimetry, ale niestety nie były ani gęstsze ani ciemniejsze jak obiecywano:( po 5 miesiącach używałam 2-3 razy w tygodniu, po tym czasie zaczęły mi bardzo wypadać, po kilka dziennie:( ale tak samo opisywały inne dziewczyny. Ogólnie nie było jakiegos powalającego efektu, były widocznie dłuższe, ale czy to jest warte ceny tego preparatu... chyba nie:( ja bym 2 raz nie kupiła:( teraz używam XLASH koleżanka uchodowała sobie na niej długie i gęste rzęsidła, jest sporo tańsza od revitalasha, ja używam od 3 tygodni, na razie nie widzę żeby urosły ale to początek więc zobaczymy:) ja kupowałam na ich stronie internetowej, ale można kupic w salonach fryzjerskich za ok. 150 zł:)
Kilka moich kolezanek uzywalo i efekty byly naprawdę super, piękne długie rzęsy, niestety po czasie dość mocno powypadały i zanim odrosły normalne to minęło sporo czasu. Efekt troche jak po doczepianych, ja sama sie zastanawiam, może się skuszę, szkoda że nie da się tak na stałe :)
Super efekt jest po odzywce Zjai, za ok. 55 zł w leclercu i 60 zł w rossmanie. Do brwi też jest i również widać efekty.
Duzo tanszy sposob i lepszy to krople na bodajze jaskre, niestety na recepte ale jesli ma sie znajomego lekarza...;)
dzięki za info, może faktycznie lepiej jakiś zamiennik kupię, przynajmniej nie pójdzie tak po kieszeni
no własnie poczytaj sobie skład odżywka posiada składnik kropli na jaskre skutki uboczne mogą być nie warte tych rzęs, moja kuzynka używała i była zadowolona ale chyba sobie nie zdawała sprawy ze składu jeszcze wtedy
Skład revitalash rozni sie od kropli na jaskre, poza tym ten oto składnik został poddany syntezie, wiec nie pisz jak nie wiesz.
Ja używam regularnie i jestem mega zadowolona. Mysle ze efekt jest uzalezniony rowniez od natury osoby uzywajacej. Moje kolezanki sa zachwycone kazda używa, nie slyszalam jeszcze aby któraś nie byla zadowolona. Polecam

Jedna miala uczulenie i wogole nie zdazyla sie doczekac efektu jak musiala odstawic po kilku dniach.

A skladnik kropli na jaskre przebarwia powieke, tenczówke i białko wiec słabo troche.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Przeprowadzka- jaka firma? (44 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...

pierwsza randka (15 odpowiedzi)

Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie mi na nim...

do góry