Widok

rezydencja lux Rewa

Witam W Rewie powstała restauracja Ristorante. Organizuja imprezy okolicznościowe. Planuje zorganizowac tam wesele. Czy warto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
A może ktoś tu robi coś na złość komuś
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a może tymi wpisami na "+" ktoś chce się wybielić...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
przecież tam nie ma miejsca na 100 osób!!

mi sie wydaje ze raczej ktos tutaj ccchce obsmarowac rezydencje - moze konkurencja
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki:)Tylko jedna rada. Załatwiajcie to z głową, wszystko omawiajcie, pytajcie sie o szczegóły i bierzcie wszystko na piśmie. Żeby nie było zaskoczenia później. Bo tacy ludzie którzy nie potrafia dobrze sie dogadac, pisza później takie złe opinie. pozdrawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Aniołek!!!
Kamień spadł mi z serca! Ratujesz mnie, mojego narzeczonego i nasze wesele. Dzięki Bogu!!
Szczęścia na nowej drodze życia!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Ja już po weselu. Impreza udana. Przerosło moje oczekiwania. Pewnie dlatego że miałem mieszane uczucia po wczesniejszych wpisach. Generalnie to oceniam pozytywnie, od 1-10 daje 8. Byly szczegóły i małe wpadki np. brak mydła w pokoju małżeńskim. Polecam ten lokal do organizacji imprez okolicznościowych
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
To jako pierwsza zdasz nam relację. My się wybieramy tam wcześniej na sylwestra - sprawdzimy co i jak :p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam we wrześniu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapomniałam. Aniołek masz tam wesele? Kiedy?
A nam powiedziano, że maksymalnie 90 osób. I też na tyle podpisaliśmy umowę. I tak pewnie będzie mniej.
hmm. Ja robie na okolo 50 osób. Właściciele powiedzieli że impreze mogą zorganizować na max 70 osób. Na 100 osób? Nie wiem jak oni by sie tam pomiescili
Wesele ok. 100 osób, w sezonie. Zwrócili, ale cóż z tego ....... :(
Nie rozumiem. A gdzie umowa? skoro wszystko miałaś ustalone, łącznie z menu to możesz iść do sądu. To jest nie poważne że takie coś Ci zrobili! zaliczke chociasz zwrocili?
A powiedz mi kiedy i na ile osób chciałać zrobić wesele?
Dodam jeszcze, że pierwsze spotkania były bardzo miłe! Właściciel sympatyczny, pomógł wybrać menu, zaproponował ciekawe rozwiązania. Byliśmy "zauroczeni"!!! Wszystko było ustalone cud miód !!!
Aż odebrałam ten telefon...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
NIE POLECAM!
Zostaliśmy potraktowani tragicznie! Zresztą, jak się potem okazało nie tylko My! Nie byliśmy pierwsi (poznaliśmy przypadkowo inną Młodą Parę, a także Panią, która miała tam robić przyjęcie komunijne)
Sytuacja dokładnie taka sama! Wszystko umówione, zaliczkowane, zaproszenia poszły. Nagle telefon od Właściciela:
"NIE ZROBIMY PAŃSTWU WESELA"
"Czemu"- pytamy
"BO SIĘ NAM ONO NIE OPŁACA"
Żadnych innych tłumaczeń - nic - tak po prostu !!!! Ktoś zapłacił więcej !!!!
Szok, łzy, stres !!!! Wszystko od nowa....
SZCZERZE ODRADZAM :( i dziwię się, że to miejsce jeszcze funkcjonuje !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, podzielam opinię "wczasowiczki"- NIE POLECAM!
Właścicielka mało sympatyczna, obsługuje za karę, śniadania wyliczone, średnio świeże, zgadza się że po śniadaniu talerze czekają aż się same sprzątną. NIE POLECAM pokoju nr 23- mała klitka na poddaszu, trzeba poruszać się zgarbionym, w łazience ciężko korzystać z wanny bo jest pod dużym skosem, woda zimna. Do tego pościel sprana, jakaś stara, łóżka pojedyncze. A do plazy jest jednak kawałek a nie 250-300m. Rezydencja to zbyt wielkie słowo jesli chodzi o panujące tam warunki i obsługę.
NIE POLECAM!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja nadal nie będę się martwić. Pojechaliśmy wczoraj z nienacka do restauracji. Jedzenie pyszne, obsługa miła. Trafiliśmy akurat na roczek, nikomu nie przeszkadzało, to, że obok była impreza. Uprzedzono nas na początku, że możemy dłużej czekać na obiad. Czekaliśmy około 10 minut - normalny czas oczekiwania. W bardziej znanej i większej knajpie w Gdyni, czekaliśmy dłużej.
Nie martwię się, nie ma czym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,
ja przebywałam w rezydencji LUX na przełomie czerwca/lipca, i zdecydowanie nie polecam. Pani także tłumaczyła,że złą opinię lepiej napisać niż dobrą. Choć między nami nie było "zgrzytów" to mam nie smak po tym wyjeździe. Niby okej, ale muszą sie dużo nauczyć. Nie chce sie tu rozpisywać ale np przy wysokiej cenie za nocleg, 50zł/h za saune ??, ta sama wędlina (po paru dniach już troche śliska) na śniadaniach, i nie pozbierane talerze bo śniadaniach czekające na kelnerów jakieś trzy godziny, widok super:) i strasznie głośno.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie chcę się rozczarować. Ludzie są różni i dziwni. Bardzo dziwni. Pan odbiera na tych samych falach co my, nie powinno być między nami żadnych zgrzytów.
do góry