Widok
Witam. Ja już po weselu. Impreza udana. Przerosło moje oczekiwania. Pewnie dlatego że miałem mieszane uczucia po wczesniejszych wpisach. Generalnie to oceniam pozytywnie, od 1-10 daje 8. Byly szczegóły i małe wpadki np. brak mydła w pokoju małżeńskim. Polecam ten lokal do organizacji imprez okolicznościowych
W sierpniu 2012r. spędziłam z rodziną tydzień w Rezydencji lux.Pobyt był bardzo miły. Jadąc tam mieliśmy wiele obaw - zapoznała się ze wszystkimi opiniami powyżej, jednak okazało się, że niepotrzebnie. Pokój i łazienka czyste, świeże, otoczenie bardzo przyjemne. Śniadania na przyzwoitym poziomie. Obsługa miła i gotowa do pomocy o każdej porze. Zdecydowanie polecam.
właśnie wróciliśmy z urlopu w tym miejscu,cóż mogę powiedzieć.... było miło. Obsługa na poziomie motelu nie willi chodź miła,pokój czysty,jedzenie w miarę bez narzekania. Ogólnie w porządku chodź szczegóły drażniły i muszę o nich napisać. Mianowicie brak oświetlenia w łazience nad zlewem tzn było ale żarówka spalona to samo po jednej stronie łóżka, pościel sprana ręczniki także. To nie jest powód do narzekania ale jak ktoś chcę się nazywać WILLA to musi być pewien standard zachowany i takie pierdołki dopieszczone. Pobyt traktujemy jako udany bo nic złego się nie wydarzyło, było czysto i schludnie,smacznie także ale na miano willi to nie zasługuję. Bywałam w różnych miejscach i zawszę podejmowałam świadomą decyzję-jak jechałam pod namiot to pod namiot a jak do willi to do willi... tu niestety wybierałam się do willi a trafiłam do miłego moteliku z głośną ulicą,jedną panią za barem od wszystkiego która nie wiedziała co to Mohito,niedopieszczonym pokojem i piorunującym zapachem frytek w całym budynku. Czytając Wasze opinie nie wiedzieliśmy czego się spodziewać teraz mamy swoje zdanie. Niesmaku niema ale i pozytywnego rozczarowania także.