Widok

facet ma być facetem...

Kiedyś facet polował, chodił na wojny, rywalizował i czuł że żyje..
Teraz komputer, spotkania, telefony, interesy.. potem w domu telewizor, mecz, piwko itp.. A każdy facet tęskni za wolnością, za życiem, za NAMIĘTNOŚCIĄ. Potrzebuje czuć pod ręką ster, lejce, linę lub po prostu łopatę.
Kobiety potrzebują prawdziwych mężcyzn a nie cioty!

I co się dzieje?!
Kobiety biorą sprawy w swoje ręce, stają się "Zosiami Samosiami", a facet nie wiele ma do gadania.
Ale to wina facetów, że nie dbają o swoją męskość.

Uważam, że musisz znaleść w sobie tego uśpionego faceta, pokazać stanowczość, przedstwić swoją irytację i złość, określić swoje potrzeby - a wtedy jak zobaczy w Tobie "prawdziwego faceta" wszystko wróci do normy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
... ale , że co chcesz powiedzieć , że styl gbura nie powinien mieć oddziwięku ?? to też coś mówi o człowieku nawet jak przyjął taki a nie inny styl określa jego marne egoot i tyle...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

monopol na tematy

i znowu wątek z założenia miał inny temat a sprowadzony został do tematu osoby ninja. I o to temu kolesiowi chodzi- nie ważne co byle by pisać na jego temat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ninja teraz pakuje plecak, w koncu to ostatni weekend ferii...
czas powrócić do podstawówki
Ninja to perwers - sama robię mu teraz dobrze, wypowiadając się na jego temat. Podzieliłam się posiłkiem z trolem ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawe jakby bezszelestny ninja trafił na ostrzejszą babke od niego, hehe, co to by było, jakby ona Ciebie emocjonalnie przewyższała? Ha! ???

ps. być może zostałby taki facet malutki i posłuszny jak aniołek, hihi

;P
też mi się wydaje, że on specjalnie taki styl tu przyjął :)

ps. bo wbrew pozorom, wydaje się być w miarę opanowany. Gdyby poważnie brał do siebie wszystko co się do niego mówi i tak samo te jego wypowiedzi, to by tu raczej się wylewał i próbował coś udowadniać, kłucić się z kimś, a on poprostu rzucza swoje trzy grosze i tak jakby czeka, co się bedzie działo, hehe. Tak mi się wydaje, że to jego styl. Oczywiście mogę się mylić, chociaż nie wydaje mi się ;)

:)
Klient Wam wkręca a Wy się dajecie wpuszczać. "Jakakolwiek wymiana zdań z kolegą ninja mija się z celem"..... Hahahahaha! Dobre.
wypowiedziała sie ... humanistka :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja myślę że ty tylko jego inteligentne prowokacje na które zgodnym chórem dajecie się nabrać :D
p.s. ach bij mnie bij , bądź prawdziwym samcem, wymarłym już gatunkiem :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się posty bezszelestnego ninjy mówią same za siebie. Poza tym wydaje mi się że albo jest starym kawalerem albo jest w domu ciotą i na forum się wyżywa bo go baba leje hahaha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakakolwiek dyskusja z użytkownikiem ninja mija się z celem. Proszę nie karmić trola. Najlepsza metoda to ignorować.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
sorki za literówki
czyli wchodzi takie coś jak ninja do domu na dzien dobry zonę w pysk by wiedziała gdzie jej miejsce dzici przemykaja po katach a pan i władfca z piwem w ręku rozwala sie w fotelu iczekam az muzona zmieni buty założy papucie , poda obiadek itd , wszystko na paluszkach by nie prtzeszkadzac w ogladaniu tv , bo na tym sie kończy swiat samca alfa .

powodzenia malutki człowieczku :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mówisz - masz!

Podzielam opinie na temat tzw. "starej szkoły" facet to drapieżnik, powinien zabijać - np. zwierzęta (nawet śliczne króliczki - to też zwierzę). Trzymać krótko kobietę, jak trzeba to trzasnąć w celu utrzymania morali i posłuszeństwa. Musi być panem w domu i nie dawać sobie pyskować u siebie. Dzieci powinny się słuchać i czuć przed nim strach i respekt (jak zwierzęta). To prawdziwy facet, jeśli jesteś inny - jesteś ciotą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
z niecierpliwością czekam tu na post użytkownika 'bezszelestny ninja' , który z pewnością wciśnie tu swój wścibski nochal.

Inne tematy z forum Towarzyskie

Czy to się uda... (7 odpowiedzi)

Technologia , a odniesienie realu...

Poznamy Panów/ Parę/Panią (3 odpowiedzi)

Cześć! Jak i gdzie znaleźć chętne osoby do zabawy w większym gronie? Jesteśmy parą znajomych po...

Zdrady wkoło (7 odpowiedzi)

Moja sytuacja jest trudna, narzeczony mnie zdradził na początku roku i nadal sie z tego nie...

do góry