Widok

facet pożera mnie wzrokiem i dalej nic :(

Problem rodem z podstawówki:( Nieznajomy facet na siłowni ciągle się gapi już tak 4 miesiąc ale nic z tego nie wynika. Nie powiem podoba mi się ale go nie znam. Sama nie jestem tak odważna by zagadać a on chyba też nie. Wydaje się być sympatyczny. Z innymi kobietami gada a jak próbowałam coś zagadać to zaczął się jąkać i nie mógł wydobyć z siebie słowa więc było mi przykro ale stwierdziłam ze nie będę go stresować i pewnie nic z tego nie będzie. Chciałabym go poznać ale on tylko się gapi i narazie nie zrobił nic by mnie poznać. To gapienie jest coraz nachalniejsze a ja jestem coraz bardziej sfrustrowana tym wszystkim bo coraz bardziej mi sie podoba. Albo jest nieśmiały albo zajęty albo chce tylko seksu bez poznawania mnie. Jest mi coraz bardziej przykro bo myślałam że w końcu się przełamie i chociasz zagada bo o zaproszenie na kawe chyba nie mam co liczyć:( Sama nie jestem odważna poza tym kiedyś ktoś mnie odtrącił więc strasznie się tego boje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
Już mi narobiłaś nadziei:P

A wypowiedź popieram:))
Ładna Ci wyszła, muszę to przyznać:))
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powyżej miało być, że świat się NIE kończy po 60:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
A ja bym chciała nawiązać do związków z dużą różnicą wieku.
Mój serdeczny przyjaciel miał rodziców, gdzie tata był dużo starszy od jego mamy.
Ponad 20 lat.
Tata zmarł.

A mama, poznała sympatię w swoim wieku i chodzą sobie na randki i inne takie:):)

Strasznie to fajne, że świat się kończy po 60. I że jeśli się chce to albo jest się stetryczałym emerytem albo nadal ciekawą świata osobą która nie stroni od ludzi:)

Myślę, że to czy będziemy samotni zależy tylko od nas.

Życie bardzo często pokazuje, że to nie bycie w związku jest wyznacznikiem braku samotności. Bo ile tu na forum było głosów rozpaczy. "Jestem żonaty/mężata,ale samotna/y"..
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Spotykają się dwaj dawno nie widziani koledzy:
- Co u Ciebie? Słyszałem, że się ożeniłeś?
- Tak, to prawda.
- No... to musisz być szczęśliwy!
- Tak, to prawda. Muszę.

(tak mi się skojarzyło ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wysuwam żadnego założenia i nic nie twierdzę.
Zakończyłaś swoje pytanie dużym znakiem zapytania, i ciekawie byłoby poznać odpowiedź drugiej strony. Jak on patrzy na to że dałaś mu szansę, etc

To zabawne, że to zawsze kobiety dają nam szansę, nigdy nie słyszałem by mężczyzna mówił że dał kobiecie szansę by się wykazała w małżeństwie;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
chociaż ciekawie byłoby poznać opinię Twojego męża:p ..........

Wysuwasz założenie/ twierdzisz,że już mnie nie lubi i zostaje w zwiazku bo mu tak wygodniej?
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
W kwestii związków, rodzinie najmniej można ufać - zwłaszcza teściowie są na "nie";) Zawsze uważają że ich dziecko zasługuje na kogoś lepszego - na nieistniejący ideał.

Czy szybko umiałem poznać, hmm... a co rozumiesz pod "szybko". Czy do roku to szybko?
Czasem to się już widzi po kilku tygodniach. Coś nie trybi, więc po co się oszukiwać że może z czasem załapie?
Jak się nie ma ciśnienia na bycie z kimś, to lepiej być samemu, niż oczekiwać że może kiedyś coś z tego wyjdzie. Oczywiście może tak być że wyjdzie, że coś się odmieni, że zaskoczy, ale częściej jednak nie wychodzi. Zwłaszcza jak samemu się nie ma do tego przekonania;)

Twoje pytania uznaje za retoryczne - chociaż ciekawie byłoby poznać opinię Twojego męża:p Tylko tak za Twoimi plecami, by był swobodniejszy;)
W takich sprawach to nikogo nie słuchaj a szczególnie rodziny.:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem fuksiarzem i potrafię szybko kończyć to co nie ma przyszłości......

Jak szybko umiałeś rozpoznać taki związek?
Moja rodzina twierdziła ,że
moje małżeństwo nie przetrwa 2 lat. Tyle było przeciw.
Dziś mąż lubi mnie tak samo jak 20 lat temu .
To co nie miałam się wiązać z mężczyzną ,bo inni byli mądrzejsi ,czy
doświadczeni życiowo?
Może dlatego ,że dałam temu mężczyźnie szansę by
pokazał ,że chcę być z nim ,że jest mi z nim dobrze ,że jest dobrym
mężem i ojcem ,dało mu to motywację do starania się
o przyszłość związku?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dla mnie obie opcje są nie do przyjęcia:)

I zmasakrowany nie jestem, zawsze całkiem dobrze sobie radziłem w związkach:) Jestem fuksiarzem i potrafię szybko kończyć to co nie ma przyszłości.
Jolu :) Ja jestem idealistką niepoprawną ;))))) I będę tego broniła jak niepodległości ;))))

Kaja broń i bądź idealistką ,bo WARTO !!!!!
Albo zatruwa facetowi życie pretensjami i marudzeniem, aż się nerwowo wykończy:p.......................

Anty to tak z doświadczenia ,tylko ,ze szybko się zorientowałeś ?
Dobrze ,że żadnego zamachu na ciebie nie zrobiły te baby:-)

Jednak faktycznie "zmasakrowany" jesteś , że nie wierzysz iż
kobieta może być partnerem w związku ,nie tylko marionetką .
:))))))) Bić wroga Anty :)))))))))))
>Szczególnie kiedy kobiety wybierają znacznie starszych od siebie partnerów.

Albo zatruwa facetowi życie pretensjami i marudzeniem, aż się nerwowo wykończy:p
'Kaja ,istnieją związki gdzie faktycznie tak się dzieje ,że w pewnych tematach "zdanie decyzyjne" ma partner lub partnerka.'

Jolu :) Ja jestem idealistką niepoprawną ;))))) I będę tego broniła jak niepodległości ;))))
W temacie dla Sadyla ;))) Ja lepiej bym tego nie ujęła... :)
http://www.youtube.com/watch?v=sHWcgPaUPcs
Dzielenie się odpowiedzialnością i 'władzą' w zależności od 'tematu' i 'predyspozycji...........
Kaja ,istnieją związki gdzie faktycznie tak się dzieje ,że w pewnych tematach "zdanie decyzyjne" ma partner lub partnerka.
I zazwyczaj chodzi o dzieci i pieniądze .

""Nie chciałbym mieć perspektywy np. 20-tu samotnych lat przed śmiercią.. A taką ma wiekszość kobiet :(""

Szczególnie kiedy kobiety wybierają znacznie starszych od siebie partnerów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
> Panowie żyją krócej

Na szczęśćie :)

Nie chciałbym mieć perspektywy np. 20-tu samotnych lat przed śmiercią.. A taką ma wiekszość kobiet :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
'To taka eufemistyczna sugestia miłości greckiej :)'

:))))))))))))) Do budy 'paskudy jedne' :))))))))))))))))))))
Odbiegacie od tematu ;))))))))))))))))
"A 3 im w 4 ;)))))"

To taka eufemistyczna sugestia miłości greckiej :)

Inne tematy z forum Towarzyskie

Czy to się uda... (7 odpowiedzi)

Technologia , a odniesienie realu...

Para szuka pary (16 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

Swing party (28 odpowiedzi)

Mam ochotę coś takiego zrobić u siebie tylko gdzie szukać chętnych

do góry